Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esely ra hogyha sokat jarok egy oromlanyhoz belem tud szeretni esetleg ha elhivom valahanyadik alkalom utan egy randira vagy egy kis szorakozasra akkor eljon?
Figyelt kérdés
Nem azert prostizok mert csunya vagyok mielott jonnek az ilyen kommentek. Igazabol kettonel voltam szakitas utan kicsit vigasztalodni ahhoz tul lelkiismeretes vagyok hogy megfektessek egy csajt csak a szex miatt egy este igy meg tiszta a lelkiismeretem. De ebben a lanyban valami megfogott2016. ápr. 8. 17:40
11/14 A kérdező kommentje:
Azaz igazsag h ha baratnom van vagy fel akarok szedni valakit az tobbe kerul egy este a szorakozohelyen es vagy sul vagy nem... Nem bantottal meg engem nem lehet :)
2016. ápr. 8. 18:48
12/14 anonim válasza:
Péket meg azért mert király a kiflije nem?????
13/14 anonim válasza:
Sajnálom de erre nem látok valami hű de sok esélyt
14/14 anonim válasza:
Miért ne? Mind így csináljuk, csak te, most közvetlen fizettél. Viszont ha összejössz vele, akkor sokkal többe fog kerülni.
A kérdés az, hogy fel tudod-e dolgozni, hogy sok exe volt neki? Vagy megkéred, hogy ő is csak kettőt ismerjen el, és a többit tagadja le?
Semmivel sem rosszabb Ő, mint bármelyikünk. De az az igazság, hogy a többség többre tartja azokat, akiknek közvetve kell fizetni, és megtagadják a múltjukat. Arról nem is beszélve, hogy te lehetsz a 123. aki szerelmet vall neki, csak mert kedves lány.
Ezekre fel vagy készülve? Ha igen, akkor ő még örülni is fog, hogy valaki fizet neki, szolgáltatás nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!