Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esely ra hogyha sokat jarok egy oromlanyhoz belem tud szeretni esetleg ha elhivom valahanyadik alkalom utan egy randira vagy egy kis szorakozasra akkor eljon?
Figyelt kérdés
Nem azert prostizok mert csunya vagyok mielott jonnek az ilyen kommentek. Igazabol kettonel voltam szakitas utan kicsit vigasztalodni ahhoz tul lelkiismeretes vagyok hogy megfektessek egy csajt csak a szex miatt egy este igy meg tiszta a lelkiismeretem. De ebben a lanyban valami megfogott2016. ápr. 8. 17:40
2/14 A kérdező kommentje:
Hat ha ez a legrosszabb lehetoseg akkor meg megeri xd
2016. ápr. 8. 17:44
3/14 Umaku válasza:
Hat oszinten szolva ja elkepzelheto, persze ha beszelgettek vagy vlami. Nm gondolom h kizart. De en a helyedben atgondolnam h miert is lett ez a "munkaja. Nincs iskolaja? Lusta? Rakenyszeritik? Stb. Nm egy ilyen esettel talalkoztam. :/
5/14 A kérdező kommentje:
Csaladi helyzet miatt. Sokat dumaltunk nem is nezte az idot ott voltam vagy masfel orat mikozben fel orat fizettem ki . Tudom h megjarszak magukat a pasi kedveert stb de sokat beszelgettunk a tandijat fizeti belole
2016. ápr. 8. 17:46
6/14 A kérdező kommentje:
Ment a zold mindenkinek :) vegulis a negativ velemeny is velemeny :)
2016. ápr. 8. 17:49
7/14 Umaku válasza:
Masfel orat nm birnak ki ha nem tetszik a beszelgetes. Bar csak magambol kiindulva.
8/14 anonim válasza:
Én puhatolóztam ez ügyben egy "bérlánykánál", és azt a választ kaptam, hogy ő sosem jönne össze olyan pasival, aki prostikhoz jár. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Hat nemtom de sajat maganak olvasott be :)
2016. ápr. 8. 18:04
10/14 anonim válasza:
Durva, de ha nem mész prostituálthoz akkor nem lesz tisztább a lelkiismereted?
Társadalmat nem építő egy szakma ha belegondolsz és a pénzed is tudnád jobbra költeni.
De nem megbántani szerettelek volna, remélem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!