Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: kivel fordult már elő olyan, hogy tömegközlekedési eszközön, nagy tömegben valaki tapizta, fogdosta, esetleg hozzáddörgölőzött? Hogy reagáltál rá?
Figyelt kérdés
Ki hogy élte meg? Izgatta, vagy felháborította? Megnézte-e ki a pasi, vagy hagyta neki anélkül, hogy tudta volna ki az, esetleg még provokálta is?2016. ápr. 8. 11:30
11/12 anonim válasza:
Én pasi vagyok. Nekem olyan elég gyakran van, hogy valami nővel elég szorosan egymáshoz érünk és nem húzódik el egyikünk sem. Semmi fogdosás, de egyértelmű, hogy ez így szorosabb, mint kellene. Nyáron izgi igazán, amikor mondjuk a karunk ér egymáshoz és semmi ruha közte.
12/12 anonim válasza:
Héven vártam a leszállásra és valaki nagyon mélyen alám nyúlt. Kivettem a kezem a zsebemből, hogy bevessem egy jó nagy taslira valakinek. Hátra fordultam, és egy kb.9 éves szemüveges kissrác röhögött rám. Rögtön visszalépett az anyja mellé, aki elvolt foglalva a mobilpötyögéssel. Az csúszott ki a számon, hogy anyádat fogdosd! Az anyja rám nézett mint egy tigris és ordibálni kezdett, hogy mi a fene bajom van. Gyorsan leszálltam és elpucoltam. Mi lesz ebből ha nagyobb lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!