Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná ezt nekem (nemibetegség? )?
Voltam az urologusnál mivel észrevettem a húgycsövemben 2 szemölcsöt, azt mondta hogy ez nem komoly, felírt egy Condyline nevű ecsetelőt, megkérdeztem ez mitől van azt mondta hogy vírus
Viszont a lapra meg azt írta, hogy "Egyéb meghatározott, főként szexuális úton terjedő betegségek"
Tehát ha ez nemi betegség? akkor értesítenem kell róla a partnereimet?
A vírus benne lehetett a szervezetedben korábban is, de csak most jött elő! lehet hogy valamiért legyöngült az immunrendszered és már nem tudott ellenállni a vírusnak. Ha kifakad,akkor fertőző, de alapból nem. Ha több partnerrel is voltál együtt mostanában, akkor mindegyiknek illene szólni, mert megfertőzhetted őket.
Ha a partnered teljesen tünetmentes akkor is érdemes elmenni vizsgálatra.
Amíg el nem múlik a szemölcs addig csak óvszerben lehet szexelni, de ha rossz helyen van akkor nem ajánlom, mert sokkal lassabban fog meggyógyulni.
38F
Ne riogasd feleslegesen, a két vírusnak nincs köze egymáshoz. Gyógyulj meg, legyél tünetmentes aztán visszatérhetsz a pályára. Ha mindenképpen meg akarod nyugtatni a lelkedet,akkor menj el teljes kőrű laborvizsgálatra.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!