Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő, aki beválall 5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki beválall 5 férfit egyszerre?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, én is részt vettem férfiként négyszer ilyenen, mindig régebbi barátok, munkatársak szervezték. Első esetben házibulinak indult, és sorban egymás után követtük egymást, de mindig kettesben voltunk egy külön szobában. A másik 3 esetben minden precízen megszervezve, egy helyiségben meztelenül mindig készenlétben várta a soron következő, hogy az előtte álló végezzen, és helyet cserélve azonnal folytatta. A hölgy egy vizsgálószékfélében feküdt, és állva kellett tolni neki, de sorba lehetett állni a szájánál is, de minden részletet nem írok le.
2016. ápr. 11. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

7-eske: Egy túrázás alkalmával hatalmas vihar tört ki, úgyhogy egy turista-házba kellett "menekülnünk". 8-an voltunk, én egyedül lány.

Volt pálinkánk rendesen, és már sötétedett, tehát maradni kellett. A pálesz megtette a hatását, egy két pasi el kezdett szívózni, és akkor jutott eszembe, hogy most vagy soha (épp nem voltam kapcsolatban!) Úgyhogy aztán nem nagyon ellenkeztem, sőt átvettem az irányítást... (igaz, nem volt 7 pasi betervezve, féltem is kicsit, de kimaradni sem akart senki, és én sem zárhattam ki senkit...)

Fárasztó volt, de nagyon szuper érzés volt 7 pasinak gyönyört okozni, és irányítani őket!

Anál nem volt, mert azt csak nagyon kis méretű pasinak engedtem volna, de ezek közt nem volt ilyen...

Nem volt előre tervezett koreográfia sem, volt egy egész éjszaka rá... Ismertem mindenkit, de senkit sem túl közelről.

2016. ápr. 11. 18:04
 13/14 anonim válasza:
0%
Hát ez beteg! oszt lehet közben fénykardozni mi ? fujj ! 32f
2016. ápr. 11. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, 13-as!

Ez a téma nem a te színvonalad! Te csak fény-kardozzál tovább...

2016. ápr. 12. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!