Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi egyszerre hány nőnek udvarol?
Egy nő egyszerre hány pasira nyomul?
imadom ezeket a kerdeseket
Az udvarlás végeredménye kétesélyes.S mivel a lányok eléggé válogatósak lettek,"tisztelet a kivételnek".
Ezért én, minden alkalmat megragadok.
De! Ha komolyabbá válik egy udvarlási kísérlet.Akkor csak arra az egyre összpontosítok.
Tehát,nincs számadat.
43F
én volt, hogy egyszerre több nőnek udvaroltam, értsd randinak és találkának, de amint általában kezdett kialakulni valami komoly akkor csak rá koncentráltam.
Szerintem ez normális, hogy több emberrel tartod a kapcsolatot, ha még nem tudod, hogy akarsz e tőlük valamit.
Egyszerre csak egynek udvarlok. Így tisztességes a nőkkel szemben.
De látom, a sok "férfi" itt mindenféle kifogásokat talált rá, hogy miért szédítenek egyszerre többet.......:D Az ilyeneket remélem, ott hagyja az összes nő.
Egyszerre kerek nullának, már több mint 10 éve. Ha az ember testét visszataszítónak tartja a másik nem, akkor nehéz is lenne udvarolni. De még a szimpla barátkozás is falakba ütközött/ütközik, ha nem stimmel számukra a fizimiska.
[30\F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!