Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, köztetek van olyan, aki szereti ha a férfi az ágyban (csak az ágyban, nem mindenhol! ) erősen domináns?
Figyelt kérdés
Pl. keményen lesz*patja a nőt, vadul megd*gja hátulról, a haját húzza, stb.2016. ápr. 6. 12:33
11/20 anonim válasza:
Igen, igen, igen. Nagyon ritka hogy lassú, érzéki szeretkezésre vágynék. Ettől viszont egy perc alatt a plafonon vagyok, imádom! :)
12/20 anonim válasza:
Szeretem, de nem minden áron. Van, akinek ez nem áll jól, mert nincs hozzá affinitása, inkább a gyengéd szexet szereti, tőle nem követelek ilyesmit. A mostani partnerem például ilyen, és ő ebben jó.
Aztán meg vannak a "divatdomok", akik azt hiszik, hogy ez attól lesz jó, ha nem törődnek a nővel, térdelve szopatják, és tahó módon viselkednek. Na, tőlük mentsen meg az Isten!
13/20 A kérdező kommentje:
Ma 14:05-ös: Persze ez természetes!
A dominanciát nem úgy értettem, hogy a nőnek rossz legyen! Lehet hogy van benne vadság, határozottság, de természetesen a nőnek is okozzon örömöt, illetve nálam ő az első, aztán jövök én, de szeretem keményen elvenni ami az "enyém" :)
2016. ápr. 6. 14:13
14/20 anonim válasza:
Engem pont ez izgat benne, hogy jön és elveszi, ami az övé. Engem az sem zavar, ha otthagy kielégítetlenül, ha úgy akarja, mivel ő a főnök... De ne csak az ágyban, hanem minden területen legyen meg benne ez a dominancia. 20/L
15/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem, de én is aláírom azt, hogy nem minden pasi tudja ezt csinálni az ágyban! Amikor felvetettem a páromnak, hogy imádnám, ha fojtogatna, ütné a fenekem nagyon erősen, leszopatna, azt mondta nem biztos, hogy menne neki. A fojtogatást nem tudja csinálni, mert azt mondta, iszonyat rossz érzés neki, hogy ezt csinálja velem. Ezt elfogadtam, szerencsére viszont seggre csapás és szopatás, hajnál ráncigálas az megy neki! 19/l
16/20 A kérdező kommentje:
És megkérdezhetem, hogy miért élvezitek? Félreértés ne essék, nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok (én még sajnos nem találkoztam eggyel sem), csak az érthető, hogy nekünk férfiaknak miért izgató, de számotokra mitől jó? :)
2016. ápr. 6. 15:14
17/20 anonim válasza:
Jaj, nagyon.
Imádnám, ha lenne egy ilyen párom, aki tud velem így is bánni.
18/20 anonim válasza:
Nem szeretem,és a vad dugàs kimondottan fàjdalmas nekem.34N/kislàny.
19/20 A kérdező kommentje:
Persze, semmi gond ezzel, nem vagytok egyformák. Nyilván nem kényszer, csak kérdeztem izgat-e valakit. De úgy látom, vannak jó páran :)
2016. ápr. 6. 16:25
20/20 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem! Hogy miért? Talán úgy érzem, ilyenkor egy férfiból csak úgy árad, hogy mennyire kíván, mennyire élvezi velem az együttlétet. Tehát a vadulás nálam egyenlő azzal, hogy annyira kíván, hogy kicsit elveszti az eszét, az önkontrollját, visszatér egyfajta ősi ösztönlénnyé:)Valahogy igazán, őszintén férfi, aki megkapja, amit akar. Engem valahogy izgat a tudat, hogy mennyire fel van izgulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!