Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szeretek jobban a kopasz csigát vagy a tarzan fazont?
Figyelt kérdés
Melyik izgat fel titeket jobban ha egy lánynak csupasz a nemi szerve vagy ha szőrős?2016. ápr. 5. 18:40
1/13 anonim válasza:
Vagy fazonra igazított, vagy csupasz.
Az elhanyagolt dzsungel azonban semmiképp sem tetszetős.
(De pasi vagyok szóval... ha kicsit duzzogva is, de azt is elviselném XD )
2/13 anonim válasza:
Engem mindegyik felizgat.szeretem a szöröset is meg a kopasz is.a szörös azért mert egyre ritkább talán azért:)
3/13 anonim válasza:
Csupasz vagy amikor meghagy egy kis pici csíkot.
6/13 anonim válasza:
Ha egy lany borzalmasan felizgat nezhet ki lent barhogyan :)
7/13 A kérdező kommentje:
akik azt mondták hogy szőrős azokat nem zavarja nyalás közbe? vagy ők nem szoktak nyalni?
2016. ápr. 24. 14:26
8/13 anonim válasza:
Nem zavar nyalás közben ha szőrös.
33/F
9/13 anonim válasza:
az is jó ha csupasz, az is jó ha fazon de az is jó ha szőrös (rövidre vágva), csak igényes legyen.
és nem nem zavar nyalás közben, nem csúszik el a nyelvem annyira könnyen a csiklón :D
10/13 anonim válasza:
Engem sem zavar a szőr,csak legyen rendszeresen nyirva,ne legyen hosszú,de a fazonos es a borotvált is izgi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!