Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok osztályoznátok 5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok osztályoznátok 5 pénisz méretet egy tízes skálán? - ha lehet, legyetek szívesek megtenni!

Figyelt kérdés

a.) 13cm hosszú/5 centi vastag!

b.) 14cm hosszú/4 centi vastag!

c.) 17cm hosszú/4 centi vastag!

d.) 19cm hosszú/4 centi vastag!

e.) 19cm hosszú/5 centi vastag!

Az 1 a legrosszabb, és 10 a legjobb, értelemszerűen.

2016. ápr. 5. 04:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

(Nem szeretek pontozni, de ám legyen.)

Nekem a c méret a legmegfelelőbb:10

d: 8

e: 9

b: 7

a: 6

De egyik sem nagyon szélsőséges, így bármelyik tökéletes lehet.

2016. ápr. 5. 04:51
 2/27 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy szubjektív műfaj, minden nőnek a saját anatómiai adottságain, illetve egyéb szempontjain múlik, szóval ha őszinte véleményt kértél, akkor légy szíves, ne lepődj meg a válaszaimon:

a.) 13cm hosszú/5 centi vastag!

e.) 19cm hosszú/5 centi vastag!

Részemről mindkettő 1-es a vastagsága miatt, mivel nem tudnék egy olyan férfival szeretkezni, akinek gyakorlatilag olyan vastag a pénisze, mint egy energiaitalos doboz, és nem is pár mm-re lenne a határesettől, szóval ez nem simán csak az "akármennyi előjátékkal és síkosítással is fájdalmasan feszítő" kategória lenne, hanem a tényleg "mission impossible" - marad a farkaspóz meg a lingam masszázs.

b.) 14cm hosszú/4 centi vastag!

Nálam mondjuk 8-as, lehetne 1-2 centivel rövidebb, meg átmérőre pár mm-rel kisebb.

c.) 17cm hosszú/4 centi vastag! - legyen 6-os

d.) 19cm hosszú/4 centi vastag! - legyen 4-es v. 5-ös

De igazából az utolsó háromnál részemről nem látom értelmét a pontozásnak önmagában a méret tekintetében, mert egy ilyen intim méretekkel rendelkező férfival egyaránt lehetne nagyon jó a szex, ha benne van annyi odafigyelés, ügyesség és önkontroll, hogy a szenvedély hevében is tud arra figyelni, hogy csak olyan mély legyen a behatolás, amivel még nem veri szét a méhszájamat semmilyen pózban.

Azt szeretem, ha nem a fájdalomtól, hanem az orgazmusoktól folynak a könnyeim. :-)

2016. ápr. 5. 05:42
 3/27 anonim ***** válasza:
9%

a 17 cm hosszú 4,5 cm vastag az jó

ez az átlag amúgy

a többi nem annyira

4 cm vékony és 16 alatti se jó

a 19 től fel meg 5 cm kényelmetlen

2016. ápr. 5. 06:30
 4/27 A kérdező kommentje:
Az átlag 13-16 centi hossz, és 4 centi ->körüli<- vastagság.
2016. ápr. 5. 06:49
 5/27 A kérdező kommentje:
Nekem a túl nagy van, és meg is kapom ezt néha. ;)
2016. ápr. 5. 06:50
 6/27 anonim ***** válasza:

a.) 13cm hosszú/5centi vastag! : 3

b.) 14cm hosszú/4centi vastag! : 4

c.) 17cm hosszú/4cengi vastag! : 7

d.) 19cm hosszú/4centi vastag! : 8

e.) 19cm hosszú/5centi vastag! : 8

2016. ápr. 5. 07:43
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos tolómérőt nem hordunk az ágyba, úgyhogy a második felét figyelmen kívül hagyom.

13_9

14_6

17_4

19_1

2016. ápr. 5. 07:47
 8/27 anonim ***** válasza:
32%
nincs jobb dolgot ennél?
2016. ápr. 5. 07:49
 9/27 anonim ***** válasza:

a: 5 (túl vastag)

b: 10

c: 9

d: 8

e: 4

2016. ápr. 5. 08:24
 10/27 anonim ***** válasza:

kettessel egyet értek, 5 centi szerintem is túl vastag, de az a baj, hogy mindenki mindig felfele kerekít és néha én is benéztem a méreteket és XXXLnek néztem amikor lemérve tényleg "átlagnak" mondanák.

Szerintem sokkal reálisabb egy körfogat. Körfogatot nézve olyan 13-14 centi, annál nagyobb már lehet csak sok előjátékkal menne, az meg nagyon fárasztó tud lenni, hogy nem lehet egy hirtelen szexcsatát csapni csak úgy, hanem elő kell készülni és őszintén, nem adna többet.

Hosszúságot nézve nekem 16-17 a tökéletes. 17nél is előfordult 1-2 pózban, hogy túl hosszú volt és elért kényelmetlen pontokat, és amúgy is a legtöbb érzékeny pontok a bejáratnál vannak.

Annyit leszögeznék, hogy minden csaj különbözik, valakinek rövid ott bent az egész (unokatesómnak pl) és azoknak 16 centi is túl hosszú, de olyan ismerősöm is van aki simán bírja a nagyon vastagot, sőt szereti.

Nekem a tökéletes méret ha tényleg választhatnék:

16 centi és körfogata 14 centi (szerintem az olyan 4 cm vastagság lehet)

sorrend a te listádból:

c (9)

b (8)

d (6)

a (4)

e (3)

2016. ápr. 5. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!