Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet könnyen levágni ha bejössz egy nőnek? és szexelne veled?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 23:04
1/3 anonim válasza:
Gyakran beszél előtted a szexről, takargatja, vagy mutogatja a testrészeit. Súlyos esetben feléd pucsít, vagy a lábait tárogatja. Incselkedik, furán pislog. Esetleg önkivületi állapotba kerül a közeledben. Persze a romantikusabb tipusok inkább csak csendesebbek veled, csillogó szemekkel néznek rád, és mosolyognak ha meglátnak. Néha integetnek, vagy simogatva üdvözölnek, stb.
2/3 anonim válasza:
Az előttem hozzászólóhoz csatlakozva, próbálnak közelebb kerülni hozzád, megérinteni. Kiszárad az ajkuk, megnyalják azt vagy rágcsálják. Folyamatosan tartják a szemkontaktust. Játékos mozdulatok, amik a puszta vágyat takarják.
3/3 anonim válasza:
Basszus, akkor én szexelni akarok a férjem haverjával? O_O
Mindig a szemébe nézek, mikor beszélünk, mosolygok rá..rossz ember vagyok.:D
bocsi, ez kikívánkozott belőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!