Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jo egy csok ha a lany kezdi?
Figyelt kérdés
Hogyan csinaljam hogy jo legyen ? A fiu sajnos nem az a kezdeményező fajta de szeretnem ha jo lenne az elso csokunk
Legyen lassu vagy gyors nyelvemmel mit csinaljak ?
Eleg tapasztalatlan vagyok 18l
2016. ápr. 4. 21:50
1/16 anonim válasza:
Legyen lassú, ha nagyon akarod akkor nyelves. Az a lényeg hogy jó helyen, jó időben történjen. Mert nem annyira romantikus egy város láttára csinálni. Kettesben a legjobb.
2/16 A kérdező kommentje:
Es ha elrontom ? El lehet ? Nem ciki ha en kezdeményezek ?
2016. ápr. 4. 22:00
3/16 anonim válasza:
Az első csókot is a csaj kezdi?!
Na ne már..... milyen kis puhapö.csöt fogtál te ki?
De még az ilyen is kell valakinek....:')
4/16 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást akkor nagyon nem tudod elrontani:)
6/16 anonim válasza:
Megb...ni is te fogod??? Mai életképtelen fiatalok!
Téged is minősít hogy egy ilyen szerencsétlennel kezdtél!
7/16 anonim válasza:
NEM LEHET ELRONTANI!!!
Jön magától :)
8/16 anonim válasza:
szerintem ne pörögd túl a kérdést. Adj a szájára egy puszit, innentől fel van dobva a magas labda, a srácnak csak le kell ütnie..Első csókot még sosem kezdeményeztem, úgy gondolom egy férfinek észre kell vennie a helyzetet és a nőt...de ha kezdeményeznék, én max szájrapuszi..ha még ebből sem vágja le, akkor tényleg veszett fejsze nyele..
9/16 A kérdező kommentje:
Es elso csok inkabb gyengéd legyen ?
2016. ápr. 6. 06:03
10/16 anonim válasza:
17 évesen én csókoltam meg először a jelenlegi barátomat, akkor én is ráparáztam, aztán jött magától. Nem volt megtervezve. 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!