Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim csak akkor képes elélvezni ha saját magát maszturbálja, ez miért van? Valaki hallott már hasonlóról?
Ilyen vagyok én is >.>
Hidd el, nem élvezem :D és nem rajtatok múlik.
Én is ilyen vagyok
szerintem túlzottan saját marokhoz szokott... a megoldás, hogy mostantól csak Veled élvezkedhet, viszont úgy sokat:D így valószínűleg kb 1 hónap alatt, napi szintű szexszel megoldható... de akkor ő nem verheti, vagyis vagy általad, vagy sehogy
Így jár sajnos, aki túlzottan rákap a matyira. :D
Jól mondják az előttem szólók.
Hanyagolja. Kapcsolat alatt meg pláne ne matyizzon.
Kötözd ki és addig fel irgalmatlanul. Persze úgy hogy te is élvezd. Pl. a fenekedet, puncidat dörzsölgesd a farkához, aztán már ha nem bírja, lovagold meg, amíg el nem élvez. Vagy más pozitúrában, csak a farkához ne tudjon kézzel hozzáérni. Majd hozzászokik.
Naponta van ilyen kérdés... sőt! Egyre többen írják, hogy már maszturbálásnál sem olyan keméyn a péniszük mint mondjuk 5-6 évvel ezelőtt... nővel el sem tudnak élvezni vagy lelankad 5 percenként és félkeményen szexelnek... 21. századi probléma...
De nem azért van mert a nő rosszul csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!