Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki képes fizetni a szexért, az hazudik is érte igaz?
Figyelt kérdés
A barátomról kideült, hogy korábban k.urvákhoz járt. Jogos hogy nem bízom benne igaz?2016. ápr. 3. 23:49
1/8 anonim válasza:
Nem jogos. Kicsit más kategória. Attól, hogy nem akart hülyíteni senkit, de voltak testi vágyai, amit így elégített ki, attól most lehet fülig szerelmes.
2/8 anonim válasza:
nem, egyáltalán nem. prostituálthoz menni sokkal tisztább ügy mint alkalmi partnereket felszedni. hazudni csak az utóbbihoz kell.
3/8 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogy honnan jönnek neked ilyen összefüggések. Tényleg... te hogy raktad ezt így össze magadban?
4/8 anonim válasza:
Igen jogos ,bàr én a helyedben innenstő kezdve csak gumival csinàlnàm vele.
5/8 anonim válasza:
Aki képest pénzt kérni/elfogadni a szexért??
6/8 anonim válasza:
Egyetértek pár előttem szólóval, ahhoz többet kell hazudni hogy ha ingyen akar az ember szexet mintha fizetne szóval téves az összefüggésed. 26/F
7/8 anonim válasza:
Volt egy csajom. Ő gyakran pedzette a prosti kérdést.
Hogy voltam -e vagy nem.
Amig egyszer azt nem mondtam rá, hogy igen voltam.
Jött a nagy hápogás meg húházás. Vége is lett a dolognak.
Pedig nem is voltam de jó ez így. Akinek ennyi esze van ugy sem jó semmire.
8/8 anonim válasza:
A szex mozgatja a világot. Kár ezen fennakadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!