Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok direkt csinálnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok direkt csinálnak tevepatát, vagy szoktak direkt?

Figyelt kérdés
Néha annyira gátlástalan tevepaták vannak, hogy elgondolkoztam rajta. Nem lehet, hogy néha direkt rájátszanak, mikor észreveszik, hogy nézik őket? Pl. vonaton

2016. ápr. 3. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek nagyrészének - legyen fiú vagy lány, ez taszító...nem találkoztam még olyannal, aki direkt akarna ilyen igénytelennek tűnni...
2016. ápr. 3. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem borzasztoan beindit a tevepata :) 20/f
2016. ápr. 3. 15:03
 3/10 A kérdező kommentje:
a csávók odavannak érte, ha nem az ő csajuknak van nyilvánosan :D
2016. ápr. 3. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, de egyáltalán nem tetszik. Szerintem mutogassa nekem, ha kérem rá de akkor már ruha nélkül.

De kéretlenül mindenkinek...Elég visszataszító.

2016. ápr. 3. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a valamit magukra adó lányok direkt figyelnek rá, hogy ne történjen ilyen.

Engem legalábbis nagyon zavarna... pl tudom, hogy a futónadrágom mosás után első használatkor kicsit szűkebb, de direkt hosszabb felsőt veszek fel hozzá olyankor, ami combközépig ér, hogy még véletlenül se látsszon, ha esetleg vág alul a nadrág.

23L

2016. ápr. 3. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek, hogy szándékosan csinálna ilyet bárki, ahogy mi pasik sem szoktuk direkt úgy igazgatni a "szerszámunkat" hogy az minél inkább dudorodjon a nadrágon.

Persze ahány ember, annyiféle ingerküszöb, de én eddig nem találkoztam olyannal, aki szándékosan csinálná.

Ahogy a nők a fázós bimbijüket sem szeretik, ha átlátszik a ruhán.

44F

2016. ápr. 3. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se direkt csinálják, nagyon közönséges dolog.
2016. ápr. 3. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
minek nézed ha nem tetszik? normális ember a másik ember arctát, szemét nézi nem pedig a nemiszervét.. de mivel én szeretem a tevepatát és nem is vagyok normális ezért azt nézem :P ja és nem nyafogok hogy "jajj, direkt mutogatja az arcát?!"... hogy egyeseknek milyen hatalmas gondjaik vannak :D
2016. ápr. 6. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Közönséges buta cafkak akik így öltözködnek, meg kell dugni az ilyet aztán kuka...
2016. ápr. 6. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Sose mutogatom, Isten ments!

:-P

2016. ápr. 7. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!