Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok direkt csinálnak tevepatát, vagy szoktak direkt?
Én férfi vagyok, de egyáltalán nem tetszik. Szerintem mutogassa nekem, ha kérem rá de akkor már ruha nélkül.
De kéretlenül mindenkinek...Elég visszataszító.
Szerintem a valamit magukra adó lányok direkt figyelnek rá, hogy ne történjen ilyen.
Engem legalábbis nagyon zavarna... pl tudom, hogy a futónadrágom mosás után első használatkor kicsit szűkebb, de direkt hosszabb felsőt veszek fel hozzá olyankor, ami combközépig ér, hogy még véletlenül se látsszon, ha esetleg vág alul a nadrág.
23L
Nem tartom valószínűnek, hogy szándékosan csinálna ilyet bárki, ahogy mi pasik sem szoktuk direkt úgy igazgatni a "szerszámunkat" hogy az minél inkább dudorodjon a nadrágon.
Persze ahány ember, annyiféle ingerküszöb, de én eddig nem találkoztam olyannal, aki szándékosan csinálná.
Ahogy a nők a fázós bimbijüket sem szeretik, ha átlátszik a ruhán.
44F
Sose mutogatom, Isten ments!
:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!