Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más pasik is csinálnak ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasik is csinálnak ilyet?

Figyelt kérdés

Az exemmel pár hete mentünk szét, és azóta rengeteg időm volt gondolkodni. Rájöttem, hogy mennyi idióta szokása, elvárása volt...

Pl. csak este, teljesen sötétben szexeltünk, akkor is mindig misszionárius pózban. Órákat vitáztunk ezen, semmi haszna nem volt.

Aztán másik érdekes dolog, hogy sose nézett rám mikor nekem orgazmusom volt, mert szerinte "olyankor hülye fejet vágok". Gyakran volt olyan is, hogy nem egy nappal gyantázás után kijelentette, hogy ő így szőrösen nem akar hozzámérni, mert undorodik és jobban kellene adnom magamra. Egyszer még azt is megcsinálta, hogy ráállított a mérlegre, és mikor kiderült hogy felszedtem húsz dekát, másnapra kidobta az összes szénhidrát tartalmú kajámat. Itt telt be a pohár, kidobtam.

Szinte hihetetlen hogy ilyen emberek léteznek. Vagy van esetleg másnak hasonló tapasztalata? Jó lenne tudni hogy nem vagyok (voltam) egyedül.

22N

2016. jan. 28. 23:48
1 2
 1/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
76%
Azért nem sok ilyen van. xD
2016. jan. 28. 23:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy szétmentetek, mármint komolyan. Nekem ugyan nem volt ilyen tapasztalatom, de szerintem te se gondolkozz ezen sokat, örülj,hogy megszabadultál tőle.
2016. jan. 28. 23:50
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

Tisztára, mint a feleségem, annyi különbséggel, hogy őt nem zavarja a szőr, és a kaját sem dobta ki, mert ő "etet".

De lassan követem a példádat, és kivágom itthonról. Eddig azt hittem, hogy "egyedi".

2016. jan. 28. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
ilyen emberrel ne tervezz hosszú távra mert kinyirja az idegeidet.
2016. jan. 28. 23:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Én pl nemigazán... Szóval a gyerek nagyon gázos. Találsz normálisat majd, örülj neki, hogy megszabadultál tőle! :)
2016. jan. 28. 23:58
 6/15 anonim ***** válasza:

A lehető legjobban cselekedtél!

Ez nagyon gázos pali volt!

2016. jan. 29. 00:01
 7/15 anonim ***** válasza:

"Pl. csak este, teljesen sötétben szexeltünk, akkor is mindig misszionárius pózban."

Elárulod, hogy ezt, meg a többi - mondjuk úgy - furcsaságát mennyi ideig bírtad elviselni?

"Jó lenne tudni hogy nem vagyok (voltam) egyedül."

Nézd a dolgok jó oldalát: egyrészt szerintem vagy 500 évig kéne élned ahhoz, hogy 0,01 %-nál nagyobb esélyed legyen arra, hogy még egy ilyen pasiba belefuss, másrészt képzeld el, hogy ilyen előzmények után mennyire fogod élvezni és értékelni, ha egy olyan férfi lesz melletted, akinek ennél egészségesebb viszonya lesz a szexualitáshoz (is).

2016. jan. 29. 00:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Biztos fogsz találni olyat aki mindenhogy szeret. MErt szerintem létezik
2016. jan. 29. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez egy idióta barom volt. Jól tetted hogy szétmentetek.

Majd lesz egy jobb.

Nem csinálok ilyet. :)

2016. jan. 29. 00:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Meddig voltál vele? Már korábban is ki kellet volna dobnod!

-Csak világosban szeretek szexelni. És nézem a lány arcát is mert izgat a látvány is amit én okozok!

-Nem zavar ha nincs napra készen szőrtelenítve! És soha semmi kaját nem dobok ki!

Pedig pasi vagyok.

2016. jan. 29. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!