Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasik is csinálnak ilyet?
Az exemmel pár hete mentünk szét, és azóta rengeteg időm volt gondolkodni. Rájöttem, hogy mennyi idióta szokása, elvárása volt...
Pl. csak este, teljesen sötétben szexeltünk, akkor is mindig misszionárius pózban. Órákat vitáztunk ezen, semmi haszna nem volt.
Aztán másik érdekes dolog, hogy sose nézett rám mikor nekem orgazmusom volt, mert szerinte "olyankor hülye fejet vágok". Gyakran volt olyan is, hogy nem egy nappal gyantázás után kijelentette, hogy ő így szőrösen nem akar hozzámérni, mert undorodik és jobban kellene adnom magamra. Egyszer még azt is megcsinálta, hogy ráállított a mérlegre, és mikor kiderült hogy felszedtem húsz dekát, másnapra kidobta az összes szénhidrát tartalmú kajámat. Itt telt be a pohár, kidobtam.
Szinte hihetetlen hogy ilyen emberek léteznek. Vagy van esetleg másnak hasonló tapasztalata? Jó lenne tudni hogy nem vagyok (voltam) egyedül.
22N
Ez egy igazi gyökér definíciója.
Örülj,hogy szétmentetek.
Nem, más pasik nem csinálnak ilyet. Kevés ilyen pasi van. Aki viszont ilyen, azok után döglenek a nők. Ezért is jöttél vele össze. Mert jól nézett ki és igazi férfi, ugye?
Tele van a világ olyan pasikkal akik rendesek, tanulnak vagy dolgoznak, vannak céljaik, törődnének a nővel. És nem találnak barátnőt, mert a nők kapásból elutasítóak velük. Ezeket a pasikat gyerekesnek, kockának, meg egyéb lekezelő jelzőkkel illetitek a fejetekben és ugye ők nem is számítanak férfinak. A nők szívesebben járnak egy igazi férfivel, aki valójában durva és paraszt. De hát ugye az ilyennel MEGVAN A KÉMIA. Mármint a kémia jegyetek biztos nincs. Aztán miután elég sokat élvezkedtek az ilyen pasikkal és elkezdenek szenvedni, keresnek maguknak egy olyat, aki abból a kategóriából jön, amit régebb elutasítottak. Egy ilyen pasiba a nő beletörölheti a lábát, mindent megtehet vele, mert az epekedni fog iránta, ugye? Vagy nem?
Sok ilyen van, nagyon nagyon rossz az ilyen kapcsolat, a párom exe volt ilyen, azt mesélte, hogy pár év után teljesen béka feneke alatt volt annyira megalázottnak érezte azt, hogy mindenben meg kell számára felelnie és mindenben számon kérte.
Olyanokat tiltott meg, hogy:
- nem olvashat erotikus, szerelmes könyveket
- nem szedhet fel 1 kilót sem (krónikusan sovány lett sok tornával)
- amikor ő akarja akkor mindig lesz orál még ha a csaj nem is akarja
- nem mehet el bulizni
- ha programja van, a vége után 15 perccel otthon kell lennie, különben azt jelenti, hogy "megcsalja"
És mondta, hogy elsőnek csak kis dolgokkal indult és a végén már szinte levegőt venni is szégyen volt a barátjának.
Miután szakított azt mondta élete legeslegjobb döntése volt és szidta magát, hogy hogy lehetett ennnnnnyire hülye, hogy egy ilyen idióta mellett maradt ennyi ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!