Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a baj a vibrátorral?
Sokszor kértem pasimtól, hogy előjátéknak vibrátort használjon nálam, vagy anál közben én had használjak.
Azt mondta nem, mert féltékeny lenne a vibrátorra és ő is tud ugyanolyan jó lenni mint egy vibrátor... 18/l
Mi sosem szoktunk segedeszkozoket belevonni a szexbe,beleertve a vibratort sem.Ezert sokaig nem is tudtam,hogy a paromnak baja van-e a vibratorral vagy sem
mindaddig meg egyszer buntetesbol le kellett uljon egy szekre az aggyal szemben es vegignezze,hogyan elegitem ki magam egy vibrator segitsegevel ..na hat ha valaha lattatok szenvedo ferfit...:))
Termeszetesen a vegere mar hagytam,hogy o fejezze be amit elkezdtem es olyan indulatosan pattant fel a szekrol,hogy az meg hatra borul,ugy vetette ram magat. Meg is lepodtem mikor a kovetkezo pillanatban a kis rezgo szerkezet a falnak csapodva vegezte valahol a szoba masik vegeben.
Azt hiszem,hogy a ferfiakban benne van ez a bizonyitasi vagy ami keveredik a buszkeseggel es ezert reagalnak igy egy masik pasira (ha a csajukra nyomul) vagy akar egy kielegito szerkezetre,vibratorra.
De törékeny a férfi egó :D Féltékeny a vibrátorra. :D
Tény, több játékom van, ami rengeteg férfinél jobb teljesítményt jut, ki lehet kapcsolni, félre lehet tenni, és nem pazarolja az időmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!