Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az akit még izgat hogy elvegye egy pasi szüzességét?
Én pasi vagyok, és még szűz. Nemigazán hiszem, hogy bármelyik nő örülne egy szűz férfinak, mert a nők szemében a tapasztalataim alapján az az igazi férfi, aki minél több nőt ágyba tudott vinni. Az egyik randin ezt így ahogy van a hölgy a szemembe is mondta: "Én nem is tudok férfiként tekinteni egy olyan srácra, aki 20 éves korára nem volt legalább 10 nővel."
27/F
Kamu még mindig, főleg ha az ember feldob egy kerdest h "a 25+ ferfiak nem betegek mentálisan és ezért szüzek?"
általában két válasz jön: igen azok / nem ők is normálisak valszeg
De oda senki nem irja h az milyen jó dolog egy ilyen "csikót betörni" csak azt h problémásak az ilyen srácok.
Szóval kamu, de biztatásnak jó a naivaknak. :)
Attól is függ, milyen a fiú.
A kötekedő kommentek szerzői azt nézik be, hogy a nőknek általában nem az a bajuk, ha a férfi még szűz. Ha egyben vonzó is, nagyon intenzív szexuális élmény elsőnek lenni nála. Sok milf nyugaton ebből már sportot űz.
Ám ha csak amiatt szűz, mert nem kellett senkinek (és mondjuk nem saját döntésből, vagy mert ő volt túl válogatós), akkor már nem akkora buli a szűztelenítése.
Szűz fiúk, jótanács! Inkább mutassátok válogatósnak magatokat, akkor a kiszemeltetek megtiszteltetésnek veszi, hogy pont neki adjátok magatokat oda elsőnek. Vagy hivatkozzatok vallási okokra. De azt semmiképp se mondjátok, hogy még szexre se kellettetek eddig senkinek.
Gondoljatok bele, hogy nektek kellene-e egy olyan szűz nő, aki CSAK azért szűz még mindig, mert még megdugni se akarta senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!