Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit nyalás közben?
Esetleg erősebb ingerekhez szoktál? Mint pl. én, bolond módra úgy "masztiztam" kicsinek (akkor azt sem tudtam, mi az :)), hogy lábam közé vettem a takarót, és nagyon erősen elkezdtem rajta vonaglani, és előbb-utóbb elmentem. Sokszor arra ébredtem, hogy ezt csinálom jó durván.
Na ezek után aztán lehet engem nyalni, lehet, már csak egy erősebb smirglivel tudnék elmenni. :))) Egy dolognál érzek valamicske jó érzést, ha elkezdi beszívni a csiklómat erősen, az egész jó, azzal akár el is tudok menni. De leginkább ujjazás meg szex, szerencsére van g-pontom, vagy mi a fene. :D Azzal nekem fél perc szerencsére.
De imádom az ilyet, "minden nőnek nagyon tetszett, ahogy csinálta"... mondjuk talán te nem vagy "minden nő", bár eddig lehet túl nehéz gondolkodásilag eljutnia, mert sérti a férfi egóját hogy neked ez nem jön be. Ez pont olyan, mint, amikor kérdezik "miért nem mentél el?"
Amúgy egyszerűen van olyan akinek ez nem annyira élvezetes, nem kell fennakadni ezen. :)
Nekem ilyet beszólna, hogy eddig mindenkinek jó volt, hát a maradék vágyam is eltűnne.
Én is nagyon vártam a nyalást, mikor az első előtt álltam, aztán néztem a plafonon a lambériát közben, mert untam. Meg a fickó nagyokat lélegzett az altestembe és a hideg levegőtől inkább röhöghetnékem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!