Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit nyalás közben?
Figyelt kérdés
Sajnos semmit sem szoktam akkor érezni amikor a párom nyal,nem rossz érzés, hanem semmilyen, csak meleget és nyálat... Ő az első férfi az életemben, szval lehet velem van a baj, azt mondta h eddig minden nőnek nagyon tetszett, ahogy csinálta. 18/L2016. ápr. 2. 22:11
1/13 anonim válasza:
Nyugi én sem érzek semmit,nem is szeretem ha nyalnak. De egy ujjazàst hmm
L/24
2/13 anonim válasza:
Veled nem nagyon lehet a baj. Lehet kicsit beképzelt a pasid.
3/13 anonim válasza:
Nem mondom h feltetlen jobb de intenzivebb erzes mint a szex.. Valamit nemjol csinal
4/13 anonim válasza:
Magadnak hogy szerzel örömet? Talán innen érdemes elindulni.
5/13 anonim válasza:
Nalam a nyalassal egyut jar az ujjazas is egyszerre bocsanat ha nem voltam egyertelmu harmas voltam
6/13 A kérdező kommentje:
Magamnak csikló dörzsöléssel,de ettől függetlenül nagyon izgat a nyalás és jó lenne élvezni.
2016. ápr. 2. 22:20
7/13 RRR válasza:
ha csiklósan magadnak megy,akkor nyalással pláne kellene mennie
segítsd a pasid,mit hol hogyan!
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sok módon csinálta, de semmi... és már én érzem szarul magam.
2016. ápr. 2. 22:25
9/13 anonim válasza:
Amúgy én sem érzek kb. semmit.Bár még csak pár alkalom volt, egy-egy érintést de annyi...ha ujjaz mellé akkor jobb a helyzet sokkal. Komolyan nem hiszem el,hogy ennek ilyennek kell lennie, mert amúgy magamban simán elélvezek, így meg semmi. Lehet nem elég kitartóak a srácok?!
10/13 anonim válasza:
Én már az elejétől fogva imádom
De ez nem probléma. Én az ujjazásért nem vagyok oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!