Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon beteg, ha imádok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beteg, ha imádok megrontani pasikat? 18L

Figyelt kérdés

Nem kell szó szerint érteni :D Arra gondolok, hogy adott mondjuk egy nagyon jó pasi, akiben van rendesen potenciál, de valami mégis visszatartja, magától nem annyira kezdeményező, szerénykedik meg nemtudom. Na és az ilyenekből kihozni az állatot, a "rosszfiút". Volt már rá példa, és akkora sikerélmény volt számomra :D

Ez nagyon beteges?

2016. ápr. 2. 18:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
bármilyen hihetetlen, lehet a lány is kezdeményező:D szóval nem gáz, hajrá!
2016. ápr. 2. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem pont egy ilyen nőre lenne szükségem. Valahogy a vadak becserkészése, megszelídítése nem hoz nagyon lázba. Ha viszont a nő hozza ki belőlem a vadságot, az már nagyon jó élmény. Nagyon kevés ilyen nőt ismertem eddig. Konkrétan kettőt.

21F

2016. ápr. 2. 18:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát ha ebből csinálsz sportot és nyomatod egyiket a másik után akkor előbb utóbb belefutsz egy olyanba aki állat lesz és csúnya dolgokat csinál akkor is amikor te már a következőt vadítod.
2016. ápr. 2. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Ronts meg, kamugép!
2016. ápr. 2. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és szerintem ezzel nincs semmi probléma
2016. ápr. 2. 19:59
 16/21 Tiboo Martino ***** válasza:

Betegnek egyáltalán nem mondható. Legalább színesebb lesz az életük!

Belőlem biztosan nem tudnál rosszfiút kovácsolni! Próbálták már és nem jött össze. Azóta is kedves szingli vagyok, szerényen és szexmentesen.

[30\F]

2016. ápr. 2. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mintha kiírnád a gyk-ra hogy imádod az önbizalomhiányos, pocakos kockákat, akik egész nap ülnek a gép előtt.

Á nem kamu.

2016. ápr. 2. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
csináld nyugodtan, csak ne reménykedj benne, hogy ezekből bármi komoly is lesz. Csak szexre kellesz majd nekik.
2016. ápr. 2. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy pontosan mit és hogyan értél el. De nincs ezzel baj így első hallásra.
2016. ápr. 3. 10:00
 20/21 anonim ***** válasza:
undoritó 19 f
2016. ápr. 3. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!