Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz vagy beteg ha a fojtogatós szexet szeretem?
Figyelt kérdés
valamiért felizgat ha foghatom a lány nyakát közben
fiú vagyok
2016. márc. 24. 22:36
2/10 anonim válasza:
Igen, ez elég gáz. Túl sok az agresszió egy olyan dologban ami pont a szeretetről szól. Próbálj meg leszokni róla valahogyan.
3/10 anonim válasza:
Nem gond, ha a partnered is kedveli és nem fojtod meg. :D 21/F
4/10 anonim válasza:
Üzenete felkeltette érdeklődésünket. Hajlamosságot gyanítunk önben szexuális bűnözés elkövetésére.
Járőreink 10 évig megfigyelés alatt fogják tartani.
Országos Rendőrkapitányság
5/10 anonim válasza:
En is akkor izgulok fel jobban ha szoritja a torkomat a srac
6/10 anonim válasza:
Nekem tetszik!
De csak azzal a feltétellel, hogy egy megbeszélt jelre abbahagyja (pl 3x megcsapkodom a karját vagy hasonló)
Ilyen feltéteek között belemennék és szerintem izgatna os
7/10 anonim válasza:
Engem is izgat, de nálunk is érvényes az a bizonyos szó, általában a pacsirta. :D
18L
8/10 anonim válasza:
A csajok nagy részének bejön ez. Bár sokan közülük nem is gondolnák addig, amíg először nem b@ssz@ meg őket valaki így, kicsit durvábban. :) 30F
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2016. márc. 30. 23:08
10/10 anonim válasza:
nekem is bejönn ha fojtogatnak közbe 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!