Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam is nagyon erôs 9, csak azért nem 10, mert nem ismerem személyesen.. :D
18/L
A kérdésbe belinkelt képeken kb. félisten, az instája alapján meg egy tök átlag pasi :D
10/7-8.
24es
Talán mert nem mindenkinek a Toni Mahfud-féle műanyag fiúcskák tetszenek? Nekem semmi bajom a modell srácokkal, sőt, de attól az alaktól a hideg is kiráz, az arcára van írva az egoizmus, semmi vonzó nincs benne. Arról nem is szólva, hogy a szerintem girnyó.
A kérdésben linkelt pasi pedig sokkal vonzóbb, mindenféle sallang nélkül, de jóképű, egy hús-vér pasi. Mellette biztos jobban nőnek érezném magam, mint a modell fiúcska mellett.
Amúgy meg, ha valaki kirakna egy kérdést, hogy neki azok a Toni Mahfud féle palik az ideáljai, rögtön jönne az alázás, hogy "tipikus nő, aki csak a külsőségekre megy, nem jó neki az átlagos pasi"
Most kiraknak egy átlagosan jóképűt, erre ez meg ízlésficam.
Akkor mégis mi tetsszen a nőknek?
girnyó (max 10/5):
félisten 10/9-10 (legalábbis a gyakorikérdések felhasználói szerint)
Egyébként egy román fórumra kikerülne valami, aminek kicsit is köze van a magyarokhoz, egységesen alázná mindenki, hogy mongol mocsok. Itt meg mindenki nyáladzik, szolgalelkű nép. Ennyit a magyar összetartásról.
"Akkor mégis mi tetsszen a nőknek?"
Mondjuk az, aki tényleg tetszik neked, nem pedig a társadalmi elvárások mentén választani egy párt magadnak, vagy aszerint, hogy a sok frusztrált hülye gyerek kit hord le éppen a gyakorikérdéseken.
#36, szerintem ez nem az a téma, ahol az égető nacionalizmusnak helye van :)
Küldhetsz akárhány fotót, nekem a modell fiú akkor sem fog tetszeni, a kérdésben szereplő pedig igen. Mások vagyunk, más az ízlésünk. Te nézegesd Toni Mahfudot ha annyira tetszik, mi nézünk mást. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!