Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/46 anonim válasza:
Nem rugdosnám ki az ágyamból.
10/9
13/46 anonim válasza:
10/9 nálam is megvan, nagyon dögös.. ;)
15/46 anonim válasza:
Hát elsőkörben annyi, hogy nem szeretem az arcszőrzetet egy pasin, semmilyen formájában.
Az első képen egyáltalán nem tetszik, érdekes a másodikon már inkább, kivéve a szőrt, a harmadikon meg megint nem. Nekem ő nem az a huuudenagyonjóképű kategóriájú srác, de kinek mi.
Pontozni nem szeretek, de talán 10/6-7.
16/46 anonim válasza:
Mivel az volt a kerdes,hogy helyes e,szerintem az,foleg hogy van egy kis borostaja. Na de nem ismerem belul,szoval 7-8 a tobbi 2-3 az mar belson mulik nekem.
17/46 anonim válasza:
testét kéne látni így mondjuk 10/8-9
jó testtel meg 11
19/46 anonim válasza:
Nagyon férfias,szexi :) 10/8,ha a teste is jó,izmos,akkor 10/10 :D
20L
20/46 anonim válasza:
Így én egy 9-est adok rá de ha valahol van tetoválása akkor kiérdemelte nálam a 10-est (ami nem valami gyakori)
Nekem nagyon tetszik. Ki ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!