Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér, duci lányként mennyire kell bevállalósnak lennem, hogy bejöjjek az igazán jó pasiknak? Legalább 1 szexre.
Szerintem ami alap, hogy legyél laza, aki nem görcsöl dolgokon. Ez már sok mindenre elég. Szerintem a legfőbb ok, amiért nem akar az ember szexelni valakivel az az, hogyha azt gondolja, hogy megbántja, ha nem lesz folytatása. Mert senki nem szeret bántani másokat. Szóval ha valahogy benned van, hogy nem bánod akármi lesz is, mondjuk valami humorral odateszed, hogy állsz az ilyesmivel, de azért nem túl direkten az sokat segít.
Szerintem nem is kell túl sokat bevállalnod. Ha a másik azt érzi, hogy egy jó hangulatú dolog lesz és jó lesz neked is és jó emlék lesz az egész, akkor sokkal nagyobb eséllyel megy bele alkalmi szexbe.
Hát megkönnyítenéd a dolgot, ha írnál magadról pár szót, hogy nézel ki, magasság, súly, haj/szemszín, hol laksz stb.
Pár szóban, hogy milyen pasit szeretnél stb.
Csak 2 dolgot kell bevállalnod!
1 rendszeres, lelkiismeretes SPORT
2 szigorúan tudományos alapon felállított ÉTREND (testépítőknek való étrendből indulj ki, "SZÁLKÁSÍTÁS ALATT". Csak neked nem kell olyan sok protein ;-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!