Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak minősülne?

Figyelt kérdés

Van szexpartnerem,de csak szex van közöttünk. Ő foglalt sajnos. Ên meg többet érzek irànta. De vannak vàgyaim , amiket szeretnék megvalósìtani szex terén ,de tőle ezeket nem kapom meg sajnos.

Elkezdtem ismerkedni egy màsik férfival ,aki benne lenne az ilyen dolgokba és megadnâ nekem ezeket. Nem tudom mégis olyan bűntudatom van ,hogyha belemennêk abba ,hogy megvalósìtsam az àlmaim,mintha megcsalnàm őt.

Szerintetek is megcsalàs lenne?

Ti belemennétek a dologba?

2016. ápr. 1. 10:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,hogy hogy működik ez a pontozàs ,de én nem pontoztam senkit.
2016. ápr. 1. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: az nem neked szólt. De a válaszokkal mi a helyzet? Segítettek? Mire jutottál?
2016. ápr. 1. 21:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ha sikerül talàlni valakit ,aki minden elvàràsomnak megfelel ês ugyanolyan jó az àgyba ,mint ő akior esetleg adok esélyt màsnak is,de mellette megtartom őt is.
2016. ápr. 1. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ország melyik részén vagy? Hány éves vagy? Kezdjük meg a keresést, hátha én vagyok az embered.
2016. ápr. 2. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!