Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak minősülne?
Figyelt kérdés
Van szexpartnerem,de csak szex van közöttünk. Ő foglalt sajnos. Ên meg többet érzek irànta. De vannak vàgyaim , amiket szeretnék megvalósìtani szex terén ,de tőle ezeket nem kapom meg sajnos.
Elkezdtem ismerkedni egy màsik férfival ,aki benne lenne az ilyen dolgokba és megadnâ nekem ezeket. Nem tudom mégis olyan bűntudatom van ,hogyha belemennêk abba ,hogy megvalósìtsam az àlmaim,mintha megcsalnàm őt.
A szexpartner attól szexpartner hogy csak szexeltek, és nincs semmi kapcsolat köztetek ergo nem lehet megcsalni...
2016. ápr. 1. 10:45
2/14 anonim válasza:
Nem értem a dillemmát. Egy olyan pasihoz vagy lojális, aki házas és csak megreszel időnként, de azt is úgy, hogy hiányérzeted marad??? Van benned önbecsülés??
Ha az én szeretőm lennél lenne minden amit akarsz, ahogy a szeretőm nem is panaszkodik.
Ne gondolkodj, lépj!!
39F
2016. ápr. 1. 10:47
3/14 A kérdező kommentje:
Azért is akarok ùgymond kicsit kilépni a dologból,mert kezdek szerelmes lenni belé.
2016. ápr. 1. 10:49
4/14 A kérdező kommentje:
Amùgy is szex terén meg vagyok vele elégedve,mert nagyon jó vele az àgyban. Csak kicsit többre vàgyom ,amikben ő nem partner. Meg nekem nagyon nagy szex igényem van ,egy nap többször kìvànom a szexet. Vele elég sűrűn talizik mondhatni naponta,de mégis én egész nap tudnâm csinâlni, no meg szeretnék màs dolgokat is kipróbàlni. Csak ott van mellette az az érzés,hogy szeretem őt.
2016. ápr. 1. 10:58
5/14 anonim válasza:
Van rengeteg férfi, aki pont ilyen nőre vágyik, mint Te, és nem csak az ágyban, hanem minden téren megadna mindent neked! Nagyon jó az, ha a lány nem "fejfájós"! :D Az álmokat meg, ha igazán nem pénz kérdése, akkor meg kell valósítani! Az ad pozitív energiát, attól szabadulsz fel, még ha nem is pont úgy sikerül, ahogy elképzelted! Inkább tedd meg és bánd meg, mint hogy azt bánd, hogy nem tetted meg. Bár a szexben max. magad előtt kell megbánni, ha valami nagyon csúnya dolgot csináltál. Akivel csináltad, az is benne volt, tehát előtte semmiképp sincs megbánni valód! Szexre fel, hajrá, ugorj fejest az álmaid megvalósításába! :D
2016. ápr. 1. 11:07
6/14 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, nem vágysz másra. Mégis mit nem tud megadni neked, miket szeretnél megvalósítani?
2016. ápr. 1. 11:10
7/14 anonim válasza:
Nyilván nem megcsalas mert nincs olyan fogadalom amit megszegnél. Ha vágysz másra is, akkor tedd meg. Ha nem vágysz csak rá, akkor ne. Semmi mást nem kell figyelembe venned
2016. ápr. 1. 11:23
8/14 anonim válasza:
Nem megcsalás egyáltalán. Én is voltam/vagyok így, hogy az egyik szerető nem tud nekem megadni mindent, de főleg időt, ritkán találkozunk akkor ahelyett, hogy telnek a hetek a nagy semmivel inkább mással is találkozok. N
2016. ápr. 1. 12:15
9/14 anonim válasza:
én is beszálhatok?
2016. ápr. 1. 13:09
10/14 anonim válasza:
Gyerekek a 2-es vagyok. Miért vagyok lepontozva??
De gondolom pont azért amiért AlexC is.
Értelmes válaszokat adtunk, csak tele vagyunk irigyekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!