Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy nen akar mást a szexen kívül?
Egy férfival (nem jó szó ez, de) 4 hónapja beszélünk. Eddig minden beszélgetés arról szólt, hogy találkozzunk egy estére. Négy hónapon át minden alkalmat lemondtam, elutasítottam.
Miután megszűnt a profilom, megkeresett más módon. Pedig úgymond el se köszöntem tőle, a profilról, ahol beszéltünk.
Tudom, hogy sok nőt megkap. Miért akar engem ennyire? Vagy ez nálatok így megy srácok??
Közel se vagyok olyan, mint a mai fiatal lányok. Baromira átlagos vagyok, szóval a külsőm tuti nem ragadhatta magával. A belsőt meg nem ismeri.
Ha figyelmesen elolvastad volna, amit írtam,rájöttél volna, hogy a beszélgetés nem jó szó és hogy csak egy téma volt.
27 éves.
ne sertegess mert leirom a neved es sztorid nyilvanosan!
na... en segiteni probalok... es probaltam honapokkal ezelott is de ugy latom meg mindig ugysn ott tartotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!