Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha lenne egy szexkapcsolatok, akkor mondjuk zavarna titeket, hogy narancsbőrös a csaj combja hátul, meg egy kicsit a feneke? Nem löttyedt csak egyszerűen narancsbőrös!
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 17:53
11/23 anonim válasza:
16 évesen szexkapcsolat? Hülye kis ri.banc....(Y)
12/23 anonim válasza:
Most akkor te vagy a narancsbőrös csaj vagy a 16 éves? Engem nem zavarna melleseleg.
13/23 A kérdező kommentje:
A 16 eves csajom
2016. márc. 31. 18:43
14/23 anonim válasza:
4-es attól,miért igénytelen egy nő,mert narancsbőrös? Elmondanàd nekem?!!
15/23 anonim válasza:
A kérdező kamuzik:
" nem értem miert lennek igenytelen..sportolok..egezsegesen eszek..a narancsbor meg nemakar eltunni...de akkorr biztos nem zavarna? meg mit neztek egy szexkapcsinal a baratnotokon?"
"
16 a csaj..én 18 vagyok..:, A 16 eves csajom,"
Hetero kategóriában.
14, a genetikától senki nem tehet Van aki jó testtel születik, van aki nm. De neked normális ha valaki 16 évesen narancsbőrös? Ha valóban mozogna és normálisan enne nem lenne az. Igénytelenség, 26 évesen hogy fog kinézni?
16/23 anonim válasza:
#15 igazad van. 16 évesen nem hiszem, hogy narancsbőrös legyen. Szerintem 20 éves biztos van, ott már jobban előfordul. Miért nem teszed fel a saját nevedben a kérdést kérdező?
17/23 A kérdező kommentje:
A baratnomet ideztem
2016. márc. 31. 19:32
18/23 anonim válasza:
Egyre jobban belekavarodsz. Most akkor szexkapcsolat vagy barátnő?
19/23 A kérdező kommentje:
A szexkapcsolatban a baratnom..most ezen mi nem vilagos?
2016. márc. 31. 19:50
20/23 anonim válasza:
Az nem világos, hogy egyszer szexkapcsolat utána barátnő, majd te vagy a lány , utána a pasi. A kérdésre válaszolva még mindig biszex nőként írva nem kellene narancsbőrös nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!