Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdhetek az exem bátyjával?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdhetek az exem bátyjával?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottam az exemmel, de már több hónapja nem szexeltem. A bátyja már előtte is bámult, meg beszólogatott, de mióta szakítottunk folyamatosan nyomul, hogy mindig is kívánt, és ő megmutatja, milyen egy igazi férfi, és nekem nagyon tetszik. Tegnap este átjött és tapizott meg csókolóztunk, de leállítottam, de azt mondta, hogy ma jön, és nem menekülök, úgy megd*g lábra se tudok állni. Engem nagyon izgat, hogy ilyeneket mond, de bűntudatom van, hisz nemrég szakítottam csak az öccsével, és nem akarom,hogy a fülébe jusson, nem akarok ri*inek tünni. Én 18, ő 25. Mit csináljak?
2016. márc. 31. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Töltött káposztát mert azt szeretem😋

Hááát ha biztos vele akarsz lefeküdni akkor tedd de mar szakitotatok szoval nem szólhat bele.. A ri*is meg egyik fülön be a másikon ki 😊

😉

17F

2016. márc. 31. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szakítottatok akkor azzal dugsz akivel csak kedved tartja! Mondjuk elötte is, de az egy másik kérdés témája lenne.

Viszont nem értem a nagy különbséget: 2 hete szakítottatok de több hónapja nem volt szex? Ez hogy lehet?

Na ha ezek után még le is r*bi*zne akkor még jól pofán is lehetne vágni!

2016. márc. 31. 08:44
 3/8 A kérdező kommentje:
nem volt mert amikor vizsgaidőszaka volt, nem is találkoztunk, utána meg már tökre elhidegeltünk, ő akart volna, de nem volt hozzá kedvem, szakítottam is...
2016. márc. 31. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Általában nem szokott szerencsés lenni, ha testvér az új, mint ahogy a legjobb barátnő exe se... De a szerelem persze mindent felülír.

Nálad viszont inkább csak szexről, esetleg egy szexkapcsolatról van szó. Az meg általában titkos. Bár az is lehet, h a bátty rivalizál, és utána elbüszkélkedik az öccsnek, h ő mennyivel jobb 😐 akkor meg egyszerűen le kell tagadni! És minden további kapcsolatot megszakítani vele. (még azért is tilos felhívni, h elküld a p ba.. Ésnpersze fotót se csináljon közben rólad!)

2016. márc. 31. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ha bejön. Én még aznap randiztam a exem legjobb barátjával amikor szakítottam vele.
2016. márc. 31. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
egy kis k.vagy:)
2016. márc. 31. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem neked szükséged van rá, hogy végre megkapd úgy ahogy ígérte.
2016. márc. 31. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Mekkora qrva vagy. Bezzeg ha a volt padlsid dugna a nővéreddel vagy a legjobb barátnőddel.
2016. márc. 31. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!