Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szexelnétek pénzért, ha felkapott lenne az ilyesmi?
Persze! A szexet az élvezet miatt csinálom, az csak extra, hogy kapok érte pénzt. Pénzért is csak azzal feküdnék le, akivel amúgy is.
A kvákat pedig nem ítélem el, csak a helyükön kezelem őket. Ha valakinek nincs tartása, akkor nincs. Elfogadom, de az ilyen nő ne akarjon többnek látszani, ami.
#20: Attól, hogy nem érted a dolgot, még ne mondd, hogy értelmetlen! :) Tökéletesen leírtad, hogy lényegében semmit sem értettél belőle.
A kulcs helyére helyettesítsd be az embereket, a lakat helyére pedig az elérhető célokat. Aztán gondold át, hogy mindenki ugyanúgy kezeli e azt, aki elér egy hétköznapi célt és azt, aki óriási célokat ér el és sokat.
Igen, van az a pénz :)
Nem ítélem el. Aki nem tud magának nőt szerezni inkább így vezesse le mint máshogy.
én csinálnám egyébként, szerintem aki ilyet csinál abban semmi kivetni való nincs.. megdolgozik az a pénzéért. ne hidjétek, hogy nem.
vannak olyanok akik a felét nem csinálják meg és még is keresik a sok pénzt. többet mint egy örömlány.
לֹא
Na erre varjál gombot ,kérdező! :DD
Amúgy nem és alapjába véve elítélem ,vagy inkább nem látom helyes dolognak.
De nem azon vagyok éjjel-nappal ,hogy a prostituáltaknak rosszat tegyek ,bár nagyrészt prolik.
Igen igen igen
Ja és a kvákat is imádom!
Akkor most van velem valami baj?
Nem itélkezem senki felett.
Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki jó. 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!