Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szexelnétek pénzért, ha felkapott lenne az ilyesmi?
az én értékrendemben a szexualitás egy intim és meghitt dolog, ennek pénzért való árusítása mindenféle varázst kiöl a dologból, nem ítélem el a prostikat, de szerintem egy hatalmas lehetőséget kiölnek az életükből
csak azt tudom elítélni, aki másnak árt, egy kurtizán simán lehet jó ember
erre a dologra azért mondanék valamit.
Tegyük fel, van egy lakatod amit minden kulcs kinyit, akkor az elég gyér lakat nem ?
De ha van egy kulcsod ami az összes lakatot kinyitja, akkor az elég jó kulcs ugye ?
Van még kérdés ?
Utolsónak, ez a metafora engem mindig is zavart, nem sok értelme van. Az a kulcs ami minden zárt kinyit az egy rossz kulcs, éppúgy mint a lakat amit minden kulcs kinyit. Ha egy kulcsot úgy terveznek, hogy kinyisson mondjuk 3 lakatot, akkor ha 5 lakatot nyit ki akkor az egy hibás kulcs, mert nem azt végzi amire terveztük. Szintén így van ez a lakatnál is.
Az emberi test is "tervezve" van valahogy, ha így akarsz rá tekintenki. A legtöbb pénisz a legtöbb punciba belefér, ahogy a legtöbb punciba a legtöbb pénisz. Innentől kezdve mivel mi nem tárgyak vagyunk, hanem van önálló gondolkodásunk, mindenki eldönti magának, hogy mire akarja használni amije van :)
Nos, egyéb kérdés? Vagy maradsz inkább a leragadt, okoskodni próbálkozó, de amúgy semmitmondó közhelyeknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!