Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok maszturbálni normálisan?

Figyelt kérdés

13 évesen rászoktattam magam, hogy egy párnához dörzsöljem a csiklómat, és sajnos mai napig így teszem, ettől van orgazmusom.

De a barátom, aki az első az életemben, rávilágított, hogy ez egyáltalán nem normális, és megmutatta, hogyan ujjazzam magam, de semmit nem érzek akkor. Ő is próbált engem ujjazni, kinyalt, semmi. Szex közben meg csak misszionáriusban tudok elmenni. Kezdek nagyon kétségbe esni. Másfél éve vagyunk együtt, azóta nem történt semmi változás. 18/l

2016. márc. 29. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Én sem ujjazom magam maszti közben, és akkor mi van? Tény, hogy ha párnához dörzsöli magát a lány, vagy zuhanyrózsával izgatja magát, az nehezítő körülménynek minősül pettingnél, de egyáltalán nem lehetetlen. Ha neked így esik jól, akkor nem kell változtatni.

Lehet, hogy a srác nem csinálta jól a dolgát. És nem azért, mert béna, hanem mert mindenki máshogy működik, és ami egyik lánynál bejött, nem biztos, hogy egy másiknál is. Próbálja meg a mozdulataival azt az érzést előidézni, amit a párnához dörzsöléskor érzel. Mondd neki az instrukciókat! Ha csinálja, segíts neki abban, hogy szólsz: "picit finomabban nyalogasd a csiklómat", vagy "dörzsölgesd az ujjaddal erősebben." Másképp nem fog rájönni, mi esik jól neked.

2016. márc. 29. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs igazából semmi, problema. Nekem elegge érzékeny a makkom pereme, igy minden lánynak elmondom, hogy hogyan csináljak az oralt. Eddig egy sértődött meg egy picit, mert o tokeletes akart lenni elsőre mindenben, s hat nem volt az. De visszatérve, ez egyáltalán nem egyedi problema, simán mond el a barátodnak, hogy hogyan csinálja, kísérletezzetek ki. Mondjuk a nyalas az elegge hasonlít a párnahoz való dorzsolesre, szoval azon dolgozzatok kicsit ott is össze fog jönni szerintem, csak lassabban, mert az erősebb ingerekhez szokott. Eddig akikkel együtt voltam csak egy élvezte az ujjazast, a tobbi ugyanúgy volt mint te, szoval ez normális.

30f

2016. márc. 29. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem tanítsd meg a pasidat nyalni. Az èn barátnőm pl dugás közben nem kèpes elmenni. Csak ha kinyalom, vagy vibrivel. Szóval mondd el neki, hogy mit szeretnèl, hogyan csinálja ès jó lesz mind2őtöknek.

35F

2016. máj. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!