Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mivel szoktatok maszturbalni?
Figyelt kérdés
Hogy olyan legyen ,mintha más csinálná.2016. febr. 29. 08:57
1/4 anonim válasza:
Kézzel, és használom a képzelőerőm
2/4 anonim válasza:
Dugd be a konnektorba :))))
Amugy meg minek kell hogy olyan legyen mintha más csinálná. Filmeben hallottam hogy el kell zsibbasztani a kezed.
3/4 anonim válasza:
Amugy más nélkül sosem fogod rendesen úhy érezni mintha más csinálná. Max ha bekened mogyoróvajjal és lenyalatod a kutyáddal. De ilyet én tuti nem tennék. Főleg mert gusztustalan, na meg a kutya nyelvén jó sok baci leehet aztán majd leesik a farkad :) Én azokat se értem akik pusziltatják magukat a kutyájukkal :) Remélem előtte a kutya a tökét vagy a seggét nyalta :PPP
4/4 anonim válasza:
1. a maszturbálást az én csinálja
2. más mást csinál, a végeredmény azonban ua. mint 1.
3. a társasjáték nem maszturbálás, nem is hasonlítható össze, mivel 1-2. -al szemben itt nem az a cél, hogy én megérkezzek, vagy legalábbis nem sürgős, előre engedem a hölgyet.
Mivel pedig 1-2-3 között óriási különbség van, épp olyan nehéz lesz 1-et 3-nak érezni, mint mákostésztát fogyasztva paprikáskrumpli-ízt képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!