Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke vs barna? 20/L
Figyelt kérdés
Tegyük fel hosszú hajú csaj áll előttetek, úgy az összkép jó meg minden.. szőke vagy barna csajt dugnátok meg szívesebben ?? :)2016. márc. 29. 00:10
21/41 anonim válasza:
Szőke hosszú hajra írjál fel egy pontot tőlem. :)
30f
22/41 anonim válasza:
nekem is inkább a rövid haj tetezik, de a hosszú és szőke és barna is bejön. nekem sokkal fontosabb az arc és az összhatás, meg a kisugárzás és a személyiség, mint maga a hajszín - nem csak kapcsolat szempontból, hanem szexuálisan is
36F
23/41 mikeXxX válasza:
Istenem ne már komolyan gondolod hogy a hajszín számít ? Kisugárzásról még nem is hallottál ? Egyébként sok férfi a szőkékre bukik nekem mind 1 a hajszín nem tényező még egy dug@snál sem !
24/41 anonim válasza:
Hajszín d-gás szempontjából nem játszik, nyilván azt amelyik jobban tetszik abban a pillanatban arc és test szempontjából. Amúgy barna hajú csajok inkább bejönnek...
25/41 anonim válasza:
amelyiknek nagyobb a melle :D :D :)
26/41 anonim válasza:
hát nekem nem a hajszinen múlik a dolog, hanem azon hogy milyen a személyisége (pl. kedves, őszinte, megértő, türelmes, figyelmes), elfogad-e olyannak amilyen vagyok, nem csal meg fűvel-fával stb. De hajszin terén nekem személy szerint a barna jobban bejön!
27/41 A kérdező kommentje:
Azért sokan írják h. nem a hajszínen múlik, de sokan mást írnak .. ;) egy dguásnál szerintem meg főleg számít, hogy melyikre gerjedsz jobban..
2016. márc. 29. 13:37
29/41 anonim válasza:
Attól függ melyik rakja szét a lábát előbb
30/41 anonim válasza:
zsánerem a fekete és a szőke úgyhogy a szőkét valószínűleg persze attól is függ hogy szebb e a barna vagy sem.23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!