Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke vs barna? 20/L
Figyelt kérdés
Tegyük fel hosszú hajú csaj áll előttetek, úgy az összkép jó meg minden.. szőke vagy barna csajt dugnátok meg szívesebben ?? :)2016. márc. 29. 00:10
1/41 anonim válasza:
Szőke, de a hosszú haj nem tetszik.
3/41 anonim válasza:
Nekem m1 milyen szinű a haja ha maga a csaj fullos.
5/41 A kérdező kommentje:
Na ne.. 4-ből 2 a rövidet szereti.. érdekes :D
2016. márc. 29. 00:15
6/41 anonim válasza:
A valóságba szőke vs barna 10:1
7/41 anonim válasza:
barnát :) 21F és a hosszú haj nálam vonzó :)
9/41 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem a barna jobb :D nem is értem miért vannak oda a pasik a szőkékért.. persze gyönyörű a természetes szőke haj, de ezek a ronda törött festett szőke hajak nem olyan szépek szerintem
2016. márc. 29. 00:19
10/41 anonim válasza:
Ezért tetszik kis főnököm rövid barna haja. :)
Na meg eddig 2 szőke nő volt aki bejött, a többi az mind barna vagy bármi más sötét hajszínű, de a rövid barnáért egyszerűen oda vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!