Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dühös rám a barátnőm, mert megd. Ugott a bátyja. Jogos? Ti mit reagálnátok?
18 vagyok, a srác meg 25.
Nem akarok tőle semmit, elmentünk iszogatni ketten és így alakult, nem terveztük, csak úgy megtörtént. Nem akartam belőle nagy ügyet csinálni, de elmeséltem a barátnőmnek, ő meg nagyon nem örült neki, mondhatni kiakadt.
Ez tényleg ennyire gáz? Ti mit reagáltatok volna?
Hát pedig nem éppen olyan "örök szűz" típus az a srác :D Szándékosan nem azt írtam, hogy lefeküdtünk, mert ez kicsit több volt annàl :D
De akkor is bánt a kiakadása, még akkor sem tartanám jogosnak, ha akarnék valamit a tesójától.
Szerintem az zavarja, hogy egy R..i a barátnője, és az is, hogy csak szórakozol a tesójával.
Ha akarnál valamit a tesójától, és hosszabb ideig együtt is lennél vele, akkor nem lenne gondja vele - gondolom én.
Az utolsó kommentelőt nem értem. Miért lenne ribi azért mert lefeküdt valakivel? Te meg nem feküdtél le senkivel? Rólad is lehetne ilyeneket gondolni.
Kérdező!
Szerintem ezért nem kellene rád haragudni de a lányok/nők ilyenek. Bolhából csinálnak elefántot. Egy idő után rájön hogy oktalanul haragszik rád és hogy nem éri meg hogy emiatt a barátság tönkremenjen. Ha meg nem jön rá akkor hagyd a francba mert az nem igazi barát.😉😉
Ez csak a ti ügyetek. A barátnődnek ehhez igazából sem jogilag sem erkölcsileg semmi köze. Nem vagytok rászorulva az ő véleményére vagy engedélyére.
Lehet, hogy csak féltékeny a barátnőd, mert akit legjobban kedvel (bátyja) közelebb került hozzád, mint hozzá.
#7 Azért, mert lefeküdt valakivel, aki nem a fiúja, férje, csak ösztönből, szexért. Valószínűleg a fiú komolynak hitte a dolgot.
Kapcsolat nélkül, ösztönből meg csak a ri..k, szexelnek. A Qk érdekből, közvetve pénzért. Az örömlányok, meg fizetségért cserébe okoznak örömet, mint pl a fagyiárus. A háromból, egyedül az utolsó a tisztességes.
Úristen, persze nagyon komolynak hitte :DDD
Meg ne sajnáljam már, hetente mással fekszik össze, biztos belegázoltam a lelkébe, szegény fiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!