Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dühös rám a barátnőm, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dühös rám a barátnőm, mert megd. Ugott a bátyja. Jogos? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

18 vagyok, a srác meg 25.

Nem akarok tőle semmit, elmentünk iszogatni ketten és így alakult, nem terveztük, csak úgy megtörtént. Nem akartam belőle nagy ügyet csinálni, de elmeséltem a barátnőmnek, ő meg nagyon nem örült neki, mondhatni kiakadt.

Ez tényleg ennyire gáz? Ti mit reagáltatok volna?

2016. márc. 28. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
szerintem egyáltalán nem gáz. sztem én ezen nem akadtam volna ki, ha mindketten benne voltatok a dologban és jol éreztétek magatokat akkor miért ne!
2016. márc. 28. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Hár ilyent még nem hallottam. Szerintem a kifakadása akkor lenne jogos, ha pasilennél, 25 éves, és a húga 18 lenne. Max akkor, de egyébként mit gondol? A bátyja örök életre szűz marad v mi?
2016. márc. 28. 23:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát pedig nem éppen olyan "örök szűz" típus az a srác :D Szándékosan nem azt írtam, hogy lefeküdtünk, mert ez kicsit több volt annàl :D

De akkor is bánt a kiakadása, még akkor sem tartanám jogosnak, ha akarnék valamit a tesójától.

2016. márc. 28. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem joggal mérges mert nem gondolta volna rólad, hogy d.gsz vele és rosszul esik neki, elvégre tesója...
2016. márc. 28. 23:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez csak a ti magánügyetek és érdemes ezentúl minden titkot magadba tartani .
2016. márc. 28. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az zavarja, hogy egy R..i a barátnője, és az is, hogy csak szórakozol a tesójával.

Ha akarnál valamit a tesójától, és hosszabb ideig együtt is lennél vele, akkor nem lenne gondja vele - gondolom én.

2016. márc. 29. 02:07
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Az utolsó kommentelőt nem értem. Miért lenne ribi azért mert lefeküdt valakivel? Te meg nem feküdtél le senkivel? Rólad is lehetne ilyeneket gondolni.

Kérdező!

Szerintem ezért nem kellene rád haragudni de a lányok/nők ilyenek. Bolhából csinálnak elefántot. Egy idő után rájön hogy oktalanul haragszik rád és hogy nem éri meg hogy emiatt a barátság tönkremenjen. Ha meg nem jön rá akkor hagyd a francba mert az nem igazi barát.😉😉

2016. márc. 29. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez csak a ti ügyetek. A barátnődnek ehhez igazából sem jogilag sem erkölcsileg semmi köze. Nem vagytok rászorulva az ő véleményére vagy engedélyére.

Lehet, hogy csak féltékeny a barátnőd, mert akit legjobban kedvel (bátyja) közelebb került hozzád, mint hozzá.

2016. márc. 29. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:

#7 Azért, mert lefeküdt valakivel, aki nem a fiúja, férje, csak ösztönből, szexért. Valószínűleg a fiú komolynak hitte a dolgot.

Kapcsolat nélkül, ösztönből meg csak a ri..k, szexelnek. A Qk érdekből, közvetve pénzért. Az örömlányok, meg fizetségért cserébe okoznak örömet, mint pl a fagyiárus. A háromból, egyedül az utolsó a tisztességes.

2016. márc. 29. 12:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Úristen, persze nagyon komolynak hitte :DDD

Meg ne sajnáljam már, hetente mással fekszik össze, biztos belegázoltam a lelkébe, szegény fiú...

2016. márc. 29. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!