Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szereti ha szájába megy, lenyelésről meg
hallani sem akar. Nőktől kérdezném kit hogy győztek meg
ha meg kellett erről győzni?
21/33 A kérdező kommentje:
Csúcs ez az oldal,azt hittem itt normálisan meg lehet idegenekkel beszélni dolgokat.Tévedtem,minden idiótát ide hordott a szél...nem véletlen az internet rabjai ilyenek.
Ja, persze, mindenki hü*lye, csak te vagy helikopter... nem értenek egyet veled, és az a legegyszerűbb, hogy szidni kezded az oldalt, ahelyett, hogy elgondolkodnál a válaszokon.
2016. márc. 28. 16:09
Ha valami nemtecik elkell meni nem itt osztani azész hogy szerinted mindenki hüje
2016. márc. 28. 16:11
2016. márc. 28. 16:11
Én megmondtam a 13-nál ;)
2016. márc. 28. 16:13
26/33 A kérdező kommentje:
Gőgös te hol tanultál írni?Bakker ilyen fogyatékos és még le is hord ez vicc...
Kérdező aki itt idióta az te vagy...Most komolyan gondolkodj már el magadon. Eleve ki tesz fel ilyen hülye kérdést? Hogy hogy lehet meggyőzni? Most mit vártál? valószinűleg sehogy mert ha nem akarja akkor nem akarja. ha akkora okosnak tartod magad akkor eleve ezt belátnád, de mindegy.
Ami a másikat illeti. Olyan nagy hűhót csapsz ebből mintha azt mondta volna neked hogy házasságig nincs szex vagy tudomisén...Még azt se mondhatod hogy elégít ki szájjal..De hogy nem nyeli le vagy nem hetet a szájába??? Ohh jajj te szegény, azért bele ne haljál már!
nem szokásom az itt nonstop siro pasikat pártolni, de most komolyan mondom szomorú hogy a magadfajtának van csaja nekik meg nincs...Mert egy olyan alap dolgot nem vagy képes megérteni hogy nem...inkább követelőzöl mint egy primitív véglény...
Szörnyű hogy a mai társadalomban a felek közt kihalt a tisztelet. Te meg a hozzád hasonlók úgy tekintenek a nőkre mint egy élő guminőre akinek kötelessége mindent megtenni amit te akarsz, mert máskülönben jön a hogyan beszéljem rá...Szomorú, komolyan engedd el szegényt, ennél jobbat talál bízunk benne.
2016. márc. 28. 16:27
Ne akard meggyőzni. Fogadd el, hogy nem és kész. Igen, a szex kölcsönös öremszerzés. Épp ezért, miért akard kikényszeríteni , hogy szájba engedje/nyelje, ha neki ez nem esik jól..ő nem vágyik rá? És különben is. Mi lenne ha belemenne, te meg élvezés közben, az öklendező , fintorgó csajod fejét kapnád cserébe mikor beleélvezel a szájába? Ne mondd már, hogy ez téged boldoggá tenne...
2016. márc. 28. 16:28
Kérdező :D :D komolyan ne erőlködj már ennyire...Amúgy csak szólok hogy nő vagyok és van párom, aki meg is kap mindent tőlem amit akar ;) TEHÁT EZ MELLÉ...amúgy hiába adod így elő magad, alegutóbbi hsz-ed is csak azt bizonyítja hogy milyen egy primitív ki p..cs vagy..Ahelyett hogy más kárán örvendezel, tanuld meg tisztelni a saját barátnődet és az akaratát..már ha ismered ezt a szót..De nagyon kétlem. És igen újra leírom, szomorú hogy a magadfajtának van csaja..szegény lány jobbat érdemelne.
2016. márc. 28. 16:43
Az utolsó 2 sorod meg már nem is kommentálom...Büszke lehetsz magadra nagyon...Legyenek igényeid nyugodtan egy nap úgyis megunja az a szerencsétlen és kivág a francba. Amúgy ilyen dumával hány éves vagy 12? Most komolyan arra vagy büszke h alázol egy nőt??? Inkább lődd fejbe magad.
2016. márc. 28. 16:45
Kapcsolódó kérdések: