Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem szereti ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem szereti ha szájába megy, lenyelésről meg hallani sem akar. Nőktől kérdezném kit hogy győztek meg ha meg kellett erről győzni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 13:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%
Azért azt nem hiszem el, hogy bármit bevállalnál csak azért, mert az neki örömet okoz. Gondolom ő is sok mindent megtesz, ha ettől undorodik, ne akard ráerőltetni. Te pl. bevállalnád hogy a mellkasodra szarjon, ha ő nagyon szeretné? Ugye, hogy nem. Persze, a szex azért van, hogy mind a két félnek jó legyen, örömet okozzatok egymásnak, de a tisztelet az alap köve. Olyan dolgokat kell csinálni, amit mind a két fél élvez, nem igaz, hogy nincs rengeteg olyan dolog, amibe ez belefér, miért kell azon fennakadni, ha egyetlen dolgot nem szeret? Ne erőltesd, vagy elfogadod így, vagy ha ez ennyit jelent neked, keress valaki mást. (Bár borzasztó önző és felszínes dolog valakit csak azért elhagyni, mert nem hajlandó lenyelni. Ha te ez alapján választasz társat, jobban is jár szegény lány, ha megszabadul tőled.)
2016. márc. 28. 14:02
 12/33 A kérdező kommentje:
Mellkasra sz.rás azért nem ugyanaz az nem normális szex...nyilván normál kereteken belüli dolgokra gondoltam.Szájba élvezés eddigi kapcsolataimban természetes dolog volt,ezért vagyok"gondban" elég nehéz a legjobb pillanatban arra figyelni h kikapjam.
2016. márc. 28. 14:26
 13/33 anonim ***** válasza:
12%

Ezt a kérdést hiába dobod be a közösbe, érdemi, érzelmektől, undortól és megvetéstől átitatott válaszokon kívül nem fogsz mást kapni.

Nézd meg az nulla százalékomat a válaszra...

Férfiként döntést kell hoznod: vagy sodródsz az árral és lemondasz erről a részéről a szexnek vagy keresel mást.

Számomra ez már nem dilemma és ilyen kérdésnél kulturáltan elköszönök a lánytól, mert számomra ez a szex esszenciája és nem éri meg lemondanom róla.

2016. márc. 28. 14:27
 14/33 anonim válasza:

Ez az elso elettarsam, akiben megbizok. Csak a bizalom miatt nem nyeltem le eddig.

N

2016. márc. 28. 14:32
 15/33 anonim ***** válasza:
Engem sehogy nem győztek meg, és soha senki nem is fog.
2016. márc. 28. 15:05
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Lenyelem ha legkozelebb poharba veri es megissza
2016. márc. 28. 15:12
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván frigid hülye vagyok, de elég szomorú, hogy neked "normális" az, hogy a testnedveidet lenyeleted valakivel. Mármint én sem fogok belepisálni a szádba, pedig az is csak testnedv.

Félreértés ne essék, semmi bajom azzal, ha valakinek ez örömet okoz, csinálják, hajrá, jó nyeldesést, de engem ne akarjon senki meggyőzni. Ahogy sokan írják, verd ki magadnak, aztán idd meg. Még csak nem is undorodhatsz, hiszen a sajátod! Ha ezt megteszed, utána "győzködheted" a barátnődet.

Ha nem tudsz róla lemondani, akkor pedig tégy úgy, ahogy egyik előttem válaszoló írta: köszönj el szépen a lánytól. Ha neked ez fontos, akkor úgy sem dog sokáig működni a kapcsolat köztetek.

2016. márc. 28. 15:24
 18/33 A kérdező kommentje:
Az utolsó 3 nem olvasott figyelmesen...nem lenyeléssel kezdtem.
2016. márc. 28. 15:57
 19/33 anonim ***** válasza:
Marhára szeretheted te ezt a csajt, ha nem tudod elfogadni azt hogy nem...Inkább engedd el, találjon magának egy kevésbé ösztönlény pasit.
2016. márc. 28. 16:02
 20/33 anonim ***** válasza:
#18: De, figyelmesen olvastam. Nekem a számba sem mehet, mert egyszerűen öklendezem tőle.
2016. márc. 28. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!