Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szereti ha szájába megy, lenyelésről meg hallani sem akar. Nőktől kérdezném kit hogy győztek meg ha meg kellett erről győzni?
Ezt a kérdést hiába dobod be a közösbe, érdemi, érzelmektől, undortól és megvetéstől átitatott válaszokon kívül nem fogsz mást kapni.
Nézd meg az nulla százalékomat a válaszra...
Férfiként döntést kell hoznod: vagy sodródsz az árral és lemondasz erről a részéről a szexnek vagy keresel mást.
Számomra ez már nem dilemma és ilyen kérdésnél kulturáltan elköszönök a lánytól, mert számomra ez a szex esszenciája és nem éri meg lemondanom róla.
Ez az elso elettarsam, akiben megbizok. Csak a bizalom miatt nem nyeltem le eddig.
N
Nyilván frigid hülye vagyok, de elég szomorú, hogy neked "normális" az, hogy a testnedveidet lenyeleted valakivel. Mármint én sem fogok belepisálni a szádba, pedig az is csak testnedv.
Félreértés ne essék, semmi bajom azzal, ha valakinek ez örömet okoz, csinálják, hajrá, jó nyeldesést, de engem ne akarjon senki meggyőzni. Ahogy sokan írják, verd ki magadnak, aztán idd meg. Még csak nem is undorodhatsz, hiszen a sajátod! Ha ezt megteszed, utána "győzködheted" a barátnődet.
Ha nem tudsz róla lemondani, akkor pedig tégy úgy, ahogy egyik előttem válaszoló írta: köszönj el szépen a lánytól. Ha neked ez fontos, akkor úgy sem dog sokáig működni a kapcsolat köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!