Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban mekkorák a 75B-s mellek?
Figyelt kérdés
25 éves, vékony lány, sportos testalkat. Nem tűnnek nagynak így ruhán keresztül.2016. márc. 28. 11:20
1/11 anonim válasza:
Mert ha nem elég nagyok a mellei akkor már nem is foglalkozol vele?
2/11 anonim válasza:
Nekem tökéletes lenne és vagyunk egy páran akik így vannak vele!
3/11 anonim válasza:
A mell meretet a kosar merete adja meg..a betű. A-B-C-D-DD-E-F B meretu cicik atlagosak okolnyi vagy kicsit nagyobb...32ffi ;)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, hogy nem foglalkozom vele. Kíváncsiságból kérdeztem csak, ennyi. :)
2016. márc. 28. 11:29
5/11 anonim válasza:
A 75B-sek a valóságban 75B-sek.
(úgy bírom, hogy a nők egyből elkezdenek magyarázni arról, hogy nem a szám, hanem a betű jelenti a méretet és így meg úgy... nem ez volt a kérdés, és azt mindenki tudja.)
6/11 anonim válasza:
Ha biztosra tudni akarod bemész egy boltba ahol árulnak melltartót (csak ne kínaiba) és megnézed mekkora melltartó van a 75Bhez. Amúgy senki se tudja elmondani mekkora. Az A-ra mondják hogy kicsi, a Bnem túl nagy, átlagos, C nagyobbacska, D nagy E, F stb óriási. Persze hogy kin mekkorának tűnik attól is függ mekkora az illető. Egy 100 kilós nőn nem igazán látszik meg a Bs mell, de egy 150 centis 45 kilóson nagynak tűnnek.
7/11 anonim válasza:
A 75B az, amire a fiúk pajkos tekintettel mondják, hogy "a nem túl nagy, formás, kerek cici".
8/11 anonim válasza:
75 cm a mellkörfogat a mell alatt, és "B"-s kosarat hord.
Ugorj be egy boltba, és nézd meg, hogy az mekkora.
Amúgy a "B" az a kicsi. Az "A" az alig látható, a "C" a közepes, és fölötte a nagy.
De létezik "ZZZ" méret is!
10/11 anonim válasza:
Az egy vékony csaj lesz közepes cicivel.
A a nagyon kicsi, B a kicsi-közepes, C a nagy-közepes, D a nagy, E a hatalmas. Az én szótáramban kb így fordítódik le.:)
Nekem pl a C a tökéletes, de egy A is tud nagyon szexi lenni, ha valaki büszkén viseli.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!