Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nincs olyan, hogy valaki erre gerjed? Mert ha úgy nézzük olyan kb mint egy kisebb méretű péló.. vagy egy nagyobb méretű csikló?? Vagy nem ??
2016. márc. 27. 21:56
3/12 anonim válasza:
De igen,létezik ilyen,tudományos nevén nazofetisizmus.
Én is imádom az orrokat!
5/12 anonim válasza:
Én szinte csak olyan sráccal vagyok hajlandó randizni akinek nagy az orra :D Vagy ha legalább különleges :DD
21 L
6/12 A kérdező kommentje:
tyűha... :D mik vannak! :D
2016. márc. 28. 02:04
7/12 anonim válasza:
miért pont orr fétis ne lenne?
8/12 anonim válasza:
Én zsidó származású vagyok, és nekem is a nagyorrú lányok jönnek be. Nemtudom miért, valószínűleg genetika.
9/12 A kérdező kommentje:
Oké :D és ez konkrétan mit takar ?? :D szóval mit lehet az orral kezdeni szexuális téren??
2016. márc. 28. 12:37
10/12 anonim válasza:
#3. válaszoló vagyok,bocsi elírtam ennek a tudományos neve nasofília,keress rá neten sok érdekességet megtudhatsz róla :) Nasofília – egy csinos orr látványa vált ki vágyat valakiben. Ha érdekel a téma tovább keresgélhetsz fétis témában nagyon sok bizarr fétis létezik még,a mindenki által ismert lábfétisen kívül.
például:partenofília – ha valaki csak szüzekkel hajlandó szeretkezni
Latronudia – ha valakit az izgat fel, hogy az orvosa meztelenül látja.
Kleptofília – ha valaki lopás után szexuális izgalomba kerül
És még sok más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!