Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Nők, van vki szexkapcsolatban kis farkúval?
Figyelt kérdés
mennyi az a kicsi ? és hány évesek vagytok ?2016. márc. 27. 13:35
2/11 anonim válasza:
Voltam, de nem okozott problémát. 18 évesek vagyunk, 12 cm körül volt a mérete.
3/11 anonim válasza:
Pff 19 evesen 27 éves nővel voltam és a 13 centimmel nagyobb orgazmushoz juttatták mint bármelyik nagyobb társam elmondása szerint.
5/11 anonim válasza:
Mivel a jó szex, nem a mérettől függ, miért ne lehetne egy átlagos méretű férfinak is szexkapcsolata?
6/11 anonim válasza:
18 cmes, 22 éves, kicsinek találom, alig tölt ki. De amíg fizet, addig még jó lesz.
7/11 anonim válasza:
Volt egy baratom nagyon kicsi volt neki, allva kb mint a kisujjam!
Nem ereztem semmit, szet is mentunk hamar ( amugy is egy gaz 40 eves volt )
8/11 anonim válasza:
Na szóval,melyik nő élvezné a szexet egy kis szerszámú csávóval? SENKI. 16 is kicsi! 20 cm vagy 18-19 és legyen vastag..tud nagy élvezeteket okozni egy nőnél,16 meg se kottyan.
Fiúk ezrei mondják,hogy nem az a lényeg,hogy mekkora hanem,hogy mit tud..tudhat ha a lánynak meg se kottyan olyan kicsi és vékony.
Szóval a vastagság és a méret a lényeg.
És a kérdésedre a válasz szerintem egy lány se szeret olyannal lenni.
20/L.
9/11 anonim válasza:
16 mióta kicsi? 18 meg már nagy? Jó hogy nem 1 centi különbség van a kicsi meg a nagy között, akkor még röhejesebb lennél, te ó34 éves Békéscsabai, ratyi mosogépszerelő.
10/11 anonim válasza:
tegnapelőtt 14:05
túlságosan ki van neked is tágítva a segged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!