Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfival szexkapcsolatban vagyok, és aztmondja?
Figyelt kérdés
Nyugodtan szexeljek másokkal, az miért van,mármint hogyhogy nem zavarja?2016. márc. 11. 08:01
1/15 anonim válasza:
Lehet izgatja a tudat, én randiztam olyan sráccal aki azt mondta , mikor a szex téma szóbakerült ,hogy őt izgatja ha mielött átjön én szexelek egy másik pasival , aki belémélvez és utána ő kinyal.. (szedek fogamzásgátlót) Ez engem egy kicsit zavart szóval én nem jutottunk tovább.
2/15 anonim válasza:
ha nem esett volna le, celzas volt, h o is ezt teszi... :) ilyen a szexkapcsolat, legalabb is itt gyk-n volt egy kerdes ahol csomoan azt mondtak akiknek szexpartneruk van, h nem csak egy...
3/15 anonim válasza:
Mert a szexkapcsolat erről szól, hogy nincs elkötelezettség, nincs hűség.
5/15 anonim válasza:
Ha nem szexelhetnétek mással, az már szinte egy normál kapcsolat, annak mi értelme lenne/
6/15 A kérdező kommentje:
Hat van olyan h csak egymassal szexelnek a felek de nincsennek egyutt ..en kibirnam de ő nem...tul jol nez ki...stb meg nm is erdeklem ezek alapjan:(
2016. márc. 11. 09:30
7/15 anonim válasza:
De ezért hívják szexkapcsolatnak. Nincsenek érzelmek egymás iránt (normális esetben). Ilyenkor mindenki azzal szexel akivel akar. Érdekled, de csak szex szempontjából, aki ebbe belemegy, annak tisztában kéne lennie ezzel.
8/15 anonim válasza:
Sajnos úgy tűnik, csak a k...vájának tekint.
9/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem is jo a szex vele meg nm is tudom teljesen elkepzelni vele komolyat mert keves lennek neki de nem ert magam miert zavar a tobbi nő
2016. márc. 11. 09:45
10/15 A kérdező kommentje:
Ugy erzrm kezdek kiegni lelkileg
2016. márc. 11. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!