Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogyan öltöznétek fel "szexi nyuszilánynak", mit vennétek fel?
tűsarkú, rózsaszín neccharisnya vagy csipkés combfix, fehér csipkés tanga és melltartó
vagy
fehér body, ami csak néhány pántból áll a lényeges helyeken, és mellbimbónál egy kis pamacs :)
+ nyuszifülek
korábban már kipróbáltam,
tetszett :)
28N
Valami ilyesmit tudnék elképzelni. Vagy olyan is lehetne, hogy egy nyuszifül lenne csak rajtam, meg egy ilyen cuki farok.
De ha trollkodós kedvem lenne, akkor ez:
Előtte persze írnék a páromnak egy izgató üzenetet, amiben az állna, hogy nagyon kívánom, és húsvét alkalmából nyuszinak öltöztem. :D
21/L
Én voltam már beöltözve így, akkor egy egyszerű fehér rövid selyem hálóinget vettem fel, fehér combfix és az elmaradhatatlan nyuszifül:)
Persze most már előre beszereznék jobb cuccokat is hozzá, de akkor hirtelen csak ez jutott eszembe
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!