Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lány, magas pasi?
Figyelt kérdés
Hány centiméter különbségtől kellemetlen? 162 - 192cm még elmegy? Van valakinek tapasztalata?2016. márc. 27. 01:19
1/8 anonim válasza:
piti dolog, ilyeneken rágódni...
2/8 anonim válasza:
160 cm vagyok, barátom 194 cm :D nem volt gond soha semmivel :D
3/8 anonim válasza:
2 es
Szerencsere férfit valasztottal
4/8 anonim válasza:
180 vagyok és a 150esek jönnek be:)
5/8 anonim válasza:
Úgyis csak a magas pasik kellenek az alacsony lányoknak is, akkor meg nem mindegy?
6/8 anonim válasza:
A legnagyobb különbség közel nálam 40 centi volt (156 - 195), a legkisebb 8 centi, egyik sem volt kellemetlen.
7/8 anonim válasza:
Lánnyal akivel szex is volt, 39 cm különbség volt. Én 197, ő 158
Lány akivel csók is volt, a különbség 45 cm volt. Ő 152.
Engem nem zavar a különbség, mert a magasság nem elsődleges, csak másodlagos amit egy lányban nézek.
A szex meg kb olyan volt, mintha elefántként dugnék egy kisegeret.
8/8 anonim válasza:
a barátnőm 149 cm a pasija 2m 5cm
fura egy kicsit, de jól megvannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!