Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk komolyan ma már így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk komolyan ma már így választottok párt?

Figyelt kérdés

Pl..

Van egy lány, aki szívből tudna szeretni, ha mindketten elég nyitottak lennétek,de így is elmondtok sok mindent a másiknak...

Vs.

Van egy lány, aki perverz, de kb ezen a témán kivül másról nem is tud beszélni és majd' minden második pasival kavar..

Komolyan ennyire számít hogy a laány perverz legyen?

2016. márc. 26. 00:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én simán az elsőt választanám, bár nagyon érzelgős fiu vagyok lehet azért van de én sokkal jobban szeretem azt ha egy lány szexuálisan és érzelmileg is csak velem foglalkozik egy kapcsolatban.
2016. márc. 26. 00:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Amugy gondolkodtam.. Lányoknak meg elvárás hogy magas es nagy faxu legyél.. Szoval ne ezen a kis aprosagon akadj fenn hanem a nok felszinessegen...
2016. márc. 26. 00:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Én simán a másodikat választanám.Szeretem ha egy nő szereti mutogatni magát,és nem akad fel párcserén,többesen sem.Sajnos ezt kevés lány válalja fel
2016. márc. 26. 06:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Az elsőt választanám, ha adná bármilyen jelét, hogy én is tetszem neki. Mert az ilyen lányok általában nem szokták.
2016. márc. 26. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!