Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok! Mesélnétek a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok! Mesélnétek a legjobb előjátékról ami eddig volt nektek? Mit csináltatok? Hogyan?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 10:48
 1/6 anonim válasza:
100%
Legjobb? Zuhanyzáz után mezítelenül az ágyba feküdni, majd egymáshoz simulni, és szép lassan lefelé halani, közben puszilgatás, csókolgatás, harapdálás. Majd rövid laza újj, és nyelv játék, s utána a többi.
2016. márc. 26. 00:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Ment a zöld
2016. márc. 26. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb az volt amikor még frissen jártam egy sráccal. Úgy a 2-3. hónapba lehettünk. Egyszer amikor átmentem hozzá Ő az ágy szélén ünt én meg vele szembe beültem az ölébe.

Ott csókolóztunk sokáig amikor elkezdte simogatni a testemet, levette a pólómat és a nadrágomat. Csak fehérneműbe voltam. Elkezdte puszilhatni a hasamat és mivel nagyon csikis vagyok hátrahajoltam (mert akkor kevésbé csikiz) és akkor megpuszilta a puncimat bugyin át, a szívem ezerrel vert. Akkor szép lassan félrehúzta a bugyimat és elkezdett nyalni...

Hát.... az a nap nagyon benne van a fejembe. A mai napig tudom pontosan, hogy melyik bugyi volt rajtam.

Végül ezzel a sráccal 2 évig együtt is voltunk

2016. márc. 27. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik nagy kedvencünk ,amikor feleségemmel együtt zuhanyzunk. Nincs kád, csak fürdőkabin, aminek van hangulatvilágítása...csak az világít meg pár mécses. Borzasztóan izgató, ahogy finoman bekenjük egymást tudfürdővel és utána ahogy a csúszós testünk összeér...mennyei. Aztán utána irány az ágy, ahol a nagyszoba már elő van készítve szintén mécsesekkel és füstölőillattal. Fenomenálisakat szoktunk így szexelni. Van, hogy lassú szenvedélyes romantikus szeretkezés sül ki belőle de van, hogy mint legutóbb pl, vad, felszabadult durva kefélés... 28f
2016. ápr. 11. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Legemlékezetesebb előjáték ,amikor nem volt rá szükség,,haza üzent 10 perc és otthon vagyok:)Ettől az infótól készen állt a testem egy vad szenvedélyes akcióra :)
2016. ápr. 11. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:

2 hétig nem találkoztunk, utána együtt zuhanyoztunk, közben a fülébe súgtam, hogy most úgy fogunk szexelni, hogy nem teszek lakatot a számra, hanem mindent kimondok, mindent a nevén fogok nevezni.

láttam, hogy tetszik neki, ezért sugdostam tovább a fülébe, hogy percek múlva érezheti a kemény fa5zomat, mert tudom, hogy már szeretne egy jót kúr-ni.

tetszett neki, így dugtunk egy keményet s közben csakúgy repkedtek a basssszál, imádom a fa5zod, imádom a PlNÁD, kúrjá' szét, stb stb kifejezések.

kapcsolatunk egyik legjobb dugása volt

2016. aug. 1. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!