Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Mesélnétek a legjobb előjátékról ami eddig volt nektek? Mit csináltatok? Hogyan?
A legjobb az volt amikor még frissen jártam egy sráccal. Úgy a 2-3. hónapba lehettünk. Egyszer amikor átmentem hozzá Ő az ágy szélén ünt én meg vele szembe beültem az ölébe.
Ott csókolóztunk sokáig amikor elkezdte simogatni a testemet, levette a pólómat és a nadrágomat. Csak fehérneműbe voltam. Elkezdte puszilhatni a hasamat és mivel nagyon csikis vagyok hátrahajoltam (mert akkor kevésbé csikiz) és akkor megpuszilta a puncimat bugyin át, a szívem ezerrel vert. Akkor szép lassan félrehúzta a bugyimat és elkezdett nyalni...
Hát.... az a nap nagyon benne van a fejembe. A mai napig tudom pontosan, hogy melyik bugyi volt rajtam.
Végül ezzel a sráccal 2 évig együtt is voltunk
2 hétig nem találkoztunk, utána együtt zuhanyoztunk, közben a fülébe súgtam, hogy most úgy fogunk szexelni, hogy nem teszek lakatot a számra, hanem mindent kimondok, mindent a nevén fogok nevezni.
láttam, hogy tetszik neki, ezért sugdostam tovább a fülébe, hogy percek múlva érezheti a kemény fa5zomat, mert tudom, hogy már szeretne egy jót kúr-ni.
tetszett neki, így dugtunk egy keményet s közben csakúgy repkedtek a basssszál, imádom a fa5zod, imádom a PlNÁD, kúrjá' szét, stb stb kifejezések.
kapcsolatunk egyik legjobb dugása volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!