Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pénisz ingerlésének legjobb módja?
Nem mindegy, jelenleg mennyi ideig tart a magömlésed. Ha igazán sokáig, akkor tényleg érdemes ötleteket adni.
Viszont, ha nem annyira sokáig (persze kérdés, mihez képest), akkor nem érdemes még jobban előrehozni, mert akkor fixálódhat ez a rövidebb idő és a partnerrel történő aktus során igen korán bekövetkezhet a magömlésed, ami negatívan hathat a párkapcsolatra is.
Nálad mi is a helyzet valójában, pontosabban?
Egyáltalán nem javaslom előrehozni. Ha elmész szexuálpszichológushoz, ő sem fogja ezt javasolni. Az 5-10 perc amúgy meg nagyon-nagyon kevés... a partner vagy majdani partner szempontjából. Pont érdemes lenne megtanulnod kitolni, hogy a partnered is teljesen kiélvezhessen mindent az együttlétetek során, mert a csak 5-10 perc élvezkedések után előbb-utóbb lázadozni fog vagy elköszönni vagy feszültebbek lehetnek a napjai vagy egyáltalán csak általánosan nem fogja jól érzi magát. Ez a tapasztalat.
Rengeteget voltam swinger klubban. Rengeteg nővel is beszéltem a szexuális dolgaikról. A klubban nem egyszer hallottam, hogy XY-t kerüld el, mert pár perc alatt végezni fog. Kevesebb az a partner, aki a kevesebb időt (akár az 5-10 percet is) kedveli, mint az átlagosan normál időt.
Ajánlom, inkább minden egyes pillanatát élvezd ki és gyakorold mentálisan, testileg is, hogy az egész testedben érezhesd a jó érzést és ne csak biz. területeken a testedben.
Sok sikert a kitoláshoz és a teljes élvezethez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!