Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha nem lenne hajlandó orális szexre?
Figyelt kérdés
Kiderülne hogy nem csinálná sose, nem lenne hajlandó orális szexre.2016. márc. 24. 22:47
3/49 anonim válasza:
Szempont volt, mielőtt összejöttünk.
4/49 anonim válasza:
nem jönnék össze vele, vagy szakítanék...
van 3 milliárd nő a földön találok közte olyat aki szintén lenyűgöz és ki is szívja a lelkem a farkamon át
5/49 A kérdező kommentje:
Ennyire elvárás az orális szex egy nőtől?
2016. márc. 24. 22:50
6/49 anonim válasza:
Ha meg sem próbálja, akkor igen.
7/49 anonim válasza:
Engedd meg, hogy lányként válaszoljak.
Én nem igazán örülnék neki ha a párom nem nyalna. Ha nem is szeretné akkor is örülnék ha néha a kedvemért megtenné. Előbb utóbb könnyen konfliktus lehet belőle
8/49 anonim válasza:
attol függ mi az oka miért nem
9/49 anonim válasza:
egyértelmű,de össze se jönnék ilyennel.ez alapdolog.
10/49 A kérdező kommentje:
Azért kell barátnő, mert szeretnél egy társat vagy azért hogy NEKED jó legyen a szex? Na férfiak.......
Én szeretem ha nyalnak, de ha valaki nem szeretné, akkor teljesen megérteném ezt, mert SZERETEM
2016. márc. 24. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!