Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalommal meddig bírhatnám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal meddig bírhatnám?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem nem várok tovább és elmegyek egy hivatásoshoz. Ez már tény. Azonban mivel már 20 fölött vagyok úgy érzem ciki lenne, ha elmondanám a kiválasztott hivatásosnak,hogy még szűz vagyok. Ezért inkább azt mondanám neki,hogy régóta nem voltam már együtt senkivel, így valszeg hamar elfogok sülni elsőre. Így először azt kérném,hogy szájjal elégítsen ki. Utána kerülne sor az aktusra, amit reményeim szerint -mivel előtte már elsültem- tovább bírnám.

Szerintetek mennyi idő alatt sülnék el a szájában?

És utána ugye tovább bírnám?

2016. márc. 24. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj semmivel csak menj és csináld!! Ha ilyeneken aggódsz lehet majd fel se áll akkor meg kidobott lóvé lesz.
2016. márc. 24. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
2 perc alatt ugy el fog intezni,hogy azt sem tudod ki vagy.:D
2016. márc. 24. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi mindketten szüzek voltunk és egyáltalán nem sült el Hamar a barátom pedig se vele se velem nem volt baj.
2016. márc. 24. 20:07
 4/9 A kérdező kommentje:
2: épp ezért megyek majd olyanhoz, akinél az 1 órába akárhány elmenés belefér :D
2016. márc. 24. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

A prosti rögtön tudni fogja, hogy szűz vagy:D

Egyszer nem voltam formában, és úgy mentem el egyhez, és nem hitte el, hogy nem vagyok szűz:D hát igen, néha visszanyal a fagyi :)

18F

2016. márc. 24. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Nem mindenki élvez el nagyon hamar.
2016. márc. 24. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele. Jól választottál, hogy órabéreshez mész. Olcsóbb, mint egy barátnő, és még a szolgáltatása is sokkal jobb. Azért örömlányok, mert örömöt okoznak. Szemben a prostikkal, akit elviszel vacsorázni, kepesztesz utána, aztán jó ha fekszik, mint egy darab fa, 10szer annyi pénzért.

De ne titkold el, hogy szűz van! Sőt mond el neki, már bejelentkezéskor! Lehetőleg 40-est válassz, vagy idősebbet, és akkor olyan élményben lesz részed, amiről azok a fiúk, akik barátnőnek nevezett prostinál voltak, csak álmodnak.

2016. márc. 24. 23:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Úgy látom utolsó válaszoló, hogy benned mély nyomot hagyott egy szakítás :D
2016. márc. 25. 07:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem! Ez több nő kemény, kitartó munkájának a "gyümölcse". Ja és még nős vagyok.

Sajnos majd rájössz te is, hogy igazam van, de addigra már neked is késő lesz.

2016. márc. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!